Aktualitások

Nálunk mindig történik valami! Számos saját rendezvényt szervezünk, otthont adunk külsős megkereséseknek vagy épp beszámolunk legújabb fejlesztéseinkről, kedvezményeinkről. Tudj meg többet az aktualitásokról!

Podcast stúdió a KAPTÁRban

A podcast rendkívül népszerű formája manapság a minőségi tartalom megosztásának: sokaknak kényelmesebben és könnyebben fogyasztható, mint egy cikk. Ráadásul ahogy elkezdett nőni a podcastek iránt érdeklődők száma hallgatóként, úgy egyre többen érzik magukban a bátorságot arra is, hogy “rádiósokká” váljanak az interneten, ahol a klasszikus rádiózással szemben sokkal egyszerűbb eljutni ahhoz a közönséghez, aki igazán kíváncsi ránk. TOVÁBB

FIXIE-BÉRLET, VÁLTOZATOS IGÉNYEKHEZ

FIXIE bérleteink biztos és fix hátországai produktív munkának akár egyedül, akár párban, a hét bármely napján. A megváltozott szokásokhoz alkalmazkodva akár néhány napra is. FIXIE bérleteinket azoknak ajánljuk, akik szeretnek rendszert és fókuszáltságot vinni az életükbe, és nem hajlandóak lemondani egy biztos pontról a mindennapokban. Saját asztal és a hamisítatlan KAPTÁRos életérzés, hozzád igazodva.
TOVÁBB

BOSNYÁK BRUNCH

 
Közös piacozással megfejelt piknikkel indítottuk a nyári szezont! Dóri és Edvárd, a Talpalatnyi történetek című blog szerzőpárosai voltak az idegenvezetőink és profi piacozós pajtásaink, akik eligazítottak minket a Bosnyák téri piac legbeváltabb árusai között!

TOVÁBB

NYÍLT NAPOK A KAPTÁRBAN

Szeretnénk lehetőséget teremteni azoknak, akik már nem bírják a bezártságot, akik társaságra vágynak, hogy kipróbálhassák, megismerhessék a KAPTÁR közösségi irodát.

TOVÁBB

OFFLINE VEZETETT MEDITÁCIÓ

Tanulj meg meditálni, és tanulj meg megfigyelőévé válni annak a belső filmnek, ami ébredéstől lefekvésig pörög benned. Mondanom sem kell, hogy sok esetben ez a film úgy befolyásolja döntéseidet és reakcióidat, ahogy azt valójában nem szeretnéd. De akkor mit tegyünk?

TOVÁBB

HOGYAN VÁLASSZ SZÉKHELYSZOLGÁLTATÓT?

A SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁSI RENDELETHEZ IGAZODVA

Jó tudni, hogy nem csak kis- és nagyvállalkozásoknak szükséges székhellyel rendelkezniük, hanem minden vállalkozásnak, így a KATA-s egyéni vállalkozóknak is! A jó székhely megtalálása ugyanakkor sokakat érintő nehézség. Van, aki a költségeket szeretné minimalizálni és saját tulajdonú ingatlanába vagy filléres “cégtemetőkbe” jelenti be a cégét; és van, aki kockázatot szeretne minimalizálni, és inkább profi szolgáltatókhoz fordul. TOVÁBB

9 év 9 büszkeségünk

9 TÖRTÉNET, AMIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK

 

Ennek a listának az összeállítása esett nekünk a legjobban. Örülünk, hogy ennyi történeten keresztül gyakorolhatunk pozitív hatást a szűkebb és tágabb környezetünkre egyaránt. 

TOVÁBB

9 év 9 tévedés

9 TÉVEDÉS AZ ÉVEK SORÁN

 

Talán ez a legtanulságosabb listánk a szülinapi visszaemlékezésünkben. Azóta is jó visszaolvasni a hozzászólásokat és a pozitív megerősítéseket arról, hogy érdemes és hasznos ezeket a történeteket is megosztani veletek. 

TOVÁBB

9 év 9 csapás

9 CSAPÁS A KAPTÁRBAN

 

Sok váratlan esemény állított minket kihívások elé a kezdetek óta. Időről időre jó ezekre visszatekinteni és hitetlenkedni, mi mindenen verekedtünk át magunkat az évek alatt. 

TOVÁBB