Aktualitások

Nálunk mindig történik valami! Számos saját rendezvényt szervezünk, otthont adunk külsős megkereséseknek vagy épp beszámolunk legújabb fejlesztéseinkről, kedvezményeinkről. Tudj meg többet az aktualitásokról!

Ezt tanultam az első szabadúszó évemben

Megszerezted az első teljesen saját megbízásodat. Te vállalod a felelősséget, te osztod be az időt és opcionálisan még egy kis sikerélmény várományosa is vagy. Aztán a helyzet valahogy mégis olyan lesz mint egy erőltetett mosolyokkal teletűzdelt családi fotó, ahol megpróbálod azt, amit egyszer egy fotós kért tőlem: csak a szemeddel mosolyogni.  TOVÁBB

Te mit (t)ehetsz KAPTÁRosként az ételpazarlás ellen?

Ha az ételpazarlás egy ország lenne, akkor az üvegházhatású gázok szempontjából a harmadik
legnagyobb kibocsátású lenne a Földön. Az ételpazarlás nem csak a vállalkozásokat
befolyásolja, hanem a környezetünkre is hatással van. A Munch megoldást kínál az ételpazarlás
komplex problémájára, miközben te jót (t)ehetsz jó áron. Most ráadásul KAPTÁRosként kedvezményesen! 
TOVÁBB

Podcast stúdió a KAPTÁRban

A podcast rendkívül népszerű formája manapság a minőségi tartalom megosztásának: sokaknak kényelmesebben és könnyebben fogyasztható, mint egy cikk. Ráadásul ahogy elkezdett nőni a podcastek iránt érdeklődők száma hallgatóként, úgy egyre többen érzik magukban a bátorságot arra is, hogy “rádiósokká” váljanak az interneten, ahol a klasszikus rádiózással szemben sokkal egyszerűbb eljutni ahhoz a közönséghez, aki igazán kíváncsi ránk. TOVÁBB

FIXIE-BÉRLET, VÁLTOZATOS IGÉNYEKHEZ

FIXIE bérleteink biztos és fix hátországai produktív munkának akár egyedül, akár párban, a hét bármely napján. A megváltozott szokásokhoz alkalmazkodva akár néhány napra is. FIXIE bérleteinket azoknak ajánljuk, akik szeretnek rendszert és fókuszáltságot vinni az életükbe, és nem hajlandóak lemondani egy biztos pontról a mindennapokban. Saját asztal és a hamisítatlan KAPTÁRos életérzés, hozzád igazodva.
TOVÁBB

BOSNYÁK BRUNCH

 
Közös piacozással megfejelt piknikkel indítottuk a nyári szezont! Dóri és Edvárd, a Talpalatnyi történetek című blog szerzőpárosai voltak az idegenvezetőink és profi piacozós pajtásaink, akik eligazítottak minket a Bosnyák téri piac legbeváltabb árusai között!

TOVÁBB

NYÍLT NAPOK A KAPTÁRBAN

Szeretnénk lehetőséget teremteni azoknak, akik már nem bírják a bezártságot, akik társaságra vágynak, hogy kipróbálhassák, megismerhessék a KAPTÁR közösségi irodát.

TOVÁBB

OFFLINE VEZETETT MEDITÁCIÓ

Tanulj meg meditálni, és tanulj meg megfigyelőévé válni annak a belső filmnek, ami ébredéstől lefekvésig pörög benned. Mondanom sem kell, hogy sok esetben ez a film úgy befolyásolja döntéseidet és reakcióidat, ahogy azt valójában nem szeretnéd. De akkor mit tegyünk?

TOVÁBB

HOGYAN VÁLASSZ SZÉKHELYSZOLGÁLTATÓT?

A SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁSI RENDELETHEZ IGAZODVA

Jó tudni, hogy nem csak kis- és nagyvállalkozásoknak szükséges székhellyel rendelkezniük, hanem minden vállalkozásnak, így a KATA-s egyéni vállalkozóknak is! A jó székhely megtalálása ugyanakkor sokakat érintő nehézség. Van, aki a költségeket szeretné minimalizálni és saját tulajdonú ingatlanába vagy filléres “cégtemetőkbe” jelenti be a cégét; és van, aki kockázatot szeretne minimalizálni, és inkább profi szolgáltatókhoz fordul. TOVÁBB

9 év 9 büszkeségünk

9 TÖRTÉNET, AMIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK

 

Ennek a listának az összeállítása esett nekünk a legjobban. Örülünk, hogy ennyi történeten keresztül gyakorolhatunk pozitív hatást a szűkebb és tágabb környezetünkre egyaránt. 

TOVÁBB