Mi a KAPTÁR?

A KAPTÁR a szabadúszók és a digitális nomádok coworking közössége Budapest szívében, közel mindenhez és mindenkihez.

Közösségi iroda és rendezvénytér, kisvállalkozások és más szervezetek székhelye – sőt, reprezentatív, belvárosi bázisa –, tárgyaló, coaching és off-site helyszín – egyben, egy kézből.

Ezt a progresszív és barátságos helyet azoknak találtuk ki, akiknek a stabil és gyors wifin túl, fontos a központi lokáció, a természetes fény, és hogy a teret inspiráló emberek valódi közössége töltse meg – a világ minden tájáról.

A KAPTÁR tehát ettől új és különleges: az otthonról dolgozás és a kávézó tökéletes keresztezése, ahol lehet csak a munkádra koncentrálni és mikor van kedved, csatlakozhatsz a számtalan közösségi program valamelyikéhez. Nálunk többé nem kell magányosnak lenned ahhoz, hogy független maradhass, és nem kell egy nagy szervezet fogaskerekévé válnod ahhoz, hogy valódi csapatban dolgozhass. A KAPTÁR a szabadúszók közössége. A Te közösséged is.


 

Mi a coworking

 

A coworking (szó szerint: ’együtt dolgozás’) a munkavégzés és önmegvalósítás innovatív módja, amely a függetlenséget egyesíti magában a közösséghez tartozással. A KAPTÁR coworking-terében például szabadúszók és kisvállalkozások dolgoznak a saját projektjeiken egymás mellett, egymástól függetlenül, mégis valódi közösségben.

A coworking iroda tehát a munkatér, a tudás, illetve a kapcsolatok megosztsására jött létre, hogy élvezhetőbbé és hatékonyabbá tegye a munkával töltött időt.


Kik vagytok?

Közösségteremtők, elkötelezett, lelkes és makacsul optimista vállalkozók. Az alapítók, Dóri és Áron szervezetfejlesztéssel, üzletfejlesztési tanácsadással, coachinggal és képzésekkel foglalkoznak, Gyurkó beszéd- és szövegíró, kommunikációs tanácsadó. Mindhármunkat az érdekli, hogyan lehet az ügyfél- és munkaélményt tovább fejleszteni; becsületes és fair keretek között sikeres vállalkozást építeni.


Oké, de miért vágtatok bele?

Mert kellett egy hely. És olyan hely akkor még nem létezett Budapesten… A kezdetekkor független tanácsadó cégben dolgoztunk: a munkánkat eleinte drága és lelketlen bérelt irodából, aztán kávézókból, majd otthonról végeztük. Egyik sem bizonyult jó megoldásnak. Rájöttünk, hogy ezzel az érzéssel nem vagyunk egyedül: elhatároztuk tehát, hogy megteremtünk egy olyan profi, reprezentatív, mégis szerethető helyet, ahol a hozzánk hasonló szabadúszók zavartalanul, otthonos közegben dolgozhatnak, miközben az ügyfeleiket nem kell a saját nappalijukban fogadniuk.


És hol tartotok most?

Megteremtettünk egy organikusan fejlődő közösségi irodát, ami a függetlenségüket mindennél többre tartó embereknek korszerű és szerethető munkaterévé vált – ez a KAPTÁR. Az elmúlt évek alatt rengeteg tudás halmozódott fel a csapatunkban arról, hogyan lehet produktívabb, kreatívabb és jókedvű hátországot biztosítani a hozzánk hasonló szabadúszoknak és kisvállalkozásoknak. Ez a tapasztalat a KAPTÁR márka legnagyobb vagyona: egy részét folyamatosan visszaforgatjuk a mindennapi működésbe, egy részével pedig készek és képesek váltunk arra is, hogy továbblépjünk: újabb helyszíneken, újabb szolgáltatásokkal folytassuk azt, amit elkezdtünk.

Gyere el és nézd meg személyesen

Ismerj meg minket, hadd ismerjünk meg Téged! Ha ide kattintasz, egyeztethetünk időpontot egy személyes találkozásra, bemutatkozásra.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Havonta küldünk neked egy levelet az éppen aktuális programokról és híreinkről.

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál