Közösség. KAPTÁR coworking Budapest

Közösség a Kaptárban!

KAPTÁRosként tematikus estek, rendszeres közösségi események, véletlenszerű kávézások, péntek esti borozások, üzleti networking események, szakmai workshopok és még sok színes program közül válogathatsz.

Amire biztosan számíthatsz: produktív, inspiráló környezet; segítőkész és barátságos közösség.

ARCOK

Kocsis Dóra_zero waste adventurer _trainer_writer_thinker

Dóri

Zero waste szakértő / Tréner / Író

Dóri a KAPTÁRban dolgozva segít nekünk rávilágítani azokra a lépésekre, amiket az irodában ökológiai lábnyomunk csökkentése érdekében tehetünk. A blogon több bejegyzést is találtok Dóri nálunk töltött zöldítő mindennapjairól!

Vigh Bori - Owner and Founder, backpacker.hu

Bori

Public Speaker / Workshop Facilitator / Best Seller Author

A backpacker.hu alapítójaként Bori az első magyar utazó bloggerek egyike, aki azóta nem csak a digitális nomád élet köré szervezett események (Nomad Cruise) előadója és szervezője, de a nálunk ülésező heti "Goal Crushers" házigazdája is!

Hamar Ákos - KAPTÁRarcok - KAPTÁR coworking Budapest

Ákos

Épületinformációs Modellezés

„A munkám egyértelműen legjobb része az elégedett ügyfelek visszajelzése a sikeres projektek lezárása után: amikor 2 millió dollárt sikerül megspórolni egy amerikai kórház kivitelezésén, vagy egy hónappal hamarabb sikerül befejezni egy svéd iskolát a helyszíni hulladék jelentős csökkentése mellett.”

Lőkös Réka - KAPTÁRarcok - KAPTÁR coworking Budapest

Réka

Anrétours - utazási iroda, ügyvezető

"Nem csak inspiráló légkörre, kitűnő munkakörnyezetre hanem egy nyitott, vidám, intelligens közösségre is leltem a KAPTÁRban, ahová élmény bejönni nap mint nap."

Paksy Zoltán - KAPTÁRarcok - KAPTÁR coworking Budapest

Zoltán

Európai regionális igazgató
– MGI Worldwide

„Az igazi kihívás számomra a feladatkörömben, hogy olyan megbeszéléseket és konferenciákat szervezzek és vezessek Európa különböző városaiban, melyek nem csak networking események, hanem a kreatívak és gondolat ébresztőek.”

Eric Rasmussen - KAPTÁRarcok - KAPTÁR coworking Budapest

Eric

Web- és szoftverfejlesztő

„Gondoskodj arról, hogy a hétvégéken és esténként legyen időd a családra/barátokra/szórakozásra. És soha ne gondold azt, hogy 'Ó, ha nem vállalom el ezt a munkát, akkor talán nem lesz másik és a családom éhezni fog!' Higgy magadban és a képességeidben!”

MIÉRT JÓ KAPTÁROSNAK LENNI?

A KAPTÁR egy innovatív hely azoknak, akiknek az erős wifin túl, fontos a központi lokáció, a természetes fény, és hogy a teret inspiráló emberek valódi közössége töltse meg. A KAPTÁR az otthonról dolgozás és a kávézó tökéletes keresztezése, ahol a munkádra koncentrálhatsz és amikor van kedved, csatlakozhatsz közösségi programjainkhoz. Nálunk többé nem kell kívülállónak lenned ahhoz, hogy független maradhass, és nem kell egy szervezet fogaskerekévé válnod ahhoz, hogy csapatban dolgozhass. A KAPTÁR a szabadúszók közössége. A Te közösséged is.

AKTUALITÁSOK

KAPTÁR coworking
4.7
Based on 253 reviews
powered by Google
Burgplatz Rehau
Burgplatz Rehau
10:29 19 Feb 20
always very nice staff around.
Tom Borvan
Tom Borvan
19:28 05 Nov 19
Great coworking with fantastic staff, wide variety of seating and good atmosphere.
Allan Paiste
Allan Paiste
18:29 02 Sep 19
Was working from there for a month and the more I got to know the people who run it, the more I liked it! The design of... the place is very resemblant of a cafeteria in a pleasant way, but might rub the people who are expecting a maxed-out office-like experience (I think the second floor and permanent desk options were covering that though).I loved the variety of ways you could choose to spend/sit your day and would - without a doubt - grab another stretch of yummy work time there again!read more
Noel Sólyom
Noel Sólyom
15:17 09 Jul 19
Looks efficient working environment for an outsider
Katherine Harrison-Adcock
Katherine Harrison-Adcock
11:44 06 Jul 19
This is one of my favorite workspaces. It's got a clean design, a variety of workplace styles (barstool at a a counter,... chair at a desk, sofas, standing desks) and plenty of small conference rooms for meetings or video calls. Their espresso setup is excellent, and the overall vibe is low-key and focused. I'd recommend it to anybody: for long-term remote work, or if you only need a remote office for a couple of days.read more
Murat B
Murat B
16:08 05 Jul 19
Great concept, great place absolutely recommended.
István Nagy
István Nagy
17:45 06 Apr 19
I love coworking venues so I love this one too. This isn't my favourite though. Not because it isn't good but there are... some better coworking offices in the city. Still it is a good place.read more
Jeroen Jolles
Jeroen Jolles
20:08 29 Mar 19
Best. Workplace. Ever. Nice smiley people, great atmosphere and fantastic options. I came for 2 services, I received 5... excellent services and feel 100 percent at home here. Join them/us, at Kaptar.read more
Mészáros Máté
Mészáros Máté
13:33 29 Aug 18
The best coworking space in Budapest by far. Nice atmosphere and super friendly staff. 🙂
Sigbjørn Hovda
Sigbjørn Hovda
23:02 17 Sep 17
The best coworking I've been to so far (I've been to a few). Very central location, great community (mix of locals and... internationals), regular events, good networking opportunities and very reasonable prices/options. Also: Various seating options and several meeting rooms.read more
Next Reviews

GALÉRIA

TÁMOGATÓINK

Majd 163 ország közösségi irodáit egybegyűjtő és sok ezer coworkert összekötő szakmai portál, ahol a KAPTÁR a világ legjobbjai között szerepel és mérettetik meg nap mint nap.

Elkötelezett, a KAPTÁRral igazán jó barátságban lévő csapat, akik egy okos platform felépítésével egységbe kívánják szervezni a nemzetközi coworking irodákat hogy megkönnyítsék az információáramlást és tájékozódást a coworkerek számára.

A MiniGarden szaktudását dicsérik a KAPTÁR új FIXIE terében kialakított fantasztikusan békés hangulatot nyújtó, zöldellő növényfalak.

Irodák, közületi terek magas minőségű beltéri kialakítására specializálódott építész és design csapat, akik segítettek az új FIXIE tér belső berendezésének kiválasztásában és beszerzésében.

A KAPTÁR irodatereiben egész évben viruló összes növényt a CityPlant gondoskodásának köszönhetjük.

Szupermenő irodai eszközeinket, tárolóinkat a Leitz biztosítja.

A KAPTÁR új honlapjának fejlesztését a MorePeaks-szel közösen küzdöttük végig, akik végtelen kitartást, szakmaiságot és kreativitást hoztak az együttműködésbe, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el.

Az igazi street food fenegyerekei a KAPTÁR tőszomszédságában. Szuper csapat akik kreatív és házias menükkel és cateringgel kedveskednek a mindennapokra, közösségi ebédeinkre de a KAPTÁR és vendégei különféle eseményeire egyaránt.

PRÓBÁLD KI!

Egyeztessünk időpontot: legyél a vendégünk néhány órára és egy jó kávéra!

ILYEN KÖZEL VAGY HOZZÁNK:

Írd meg nekünk a neved és az elérhetőségeidet, hogy mikor szeretnél eljönni hozzánk körülnézni és akár kipróbálni a helyet.

Az általad választott időpontban körbevezetünk, válaszolunk minden kérdésedre és segítünk kiválasztani a neked ideális csomagot, szolgáltatást.

Ha már láttad, érted, mi vár rád, könnyen eldöntheted, melyik csomagot válaszd. Ráadásul kockázat nélkül, mert a coworking bérleteink esetén pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

1

Írd meg nekünk a neved és az elérhetőségeidet, hogy mikor szeretnél eljönni hozzánk körülnézni és akár kipróbálni a helyet.

2

Az általad választott időpontban körbevezetünk, válaszolunk minden kérdésedre és segítünk kiválasztani a neked ideális csomagot, szolgáltatást.

3

Ha már láttad, érted, mi vár rád, könnyen eldöntheted, melyik csomagot válaszd. Ráadásul kockázat nélkül, mert a coworking bérleteink esetén pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

KEZDHETJÜK?