Közösség. KAPTÁR coworking Budapest

Közösség a Kaptárban!

KAPTÁRosként tematikus estek, rendszeres közösségi események, véletlenszerű kávézások, péntek esti borozások, üzleti networking események, szakmai workshopok és még sok színes program közül válogathatsz.

Amire biztosan számíthatsz: produktív, inspiráló környezet; segítőkész és barátságos közösség.

ARCOK

Hamar Ákos - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Ákos

Épületinformációs Modellezés

„A munkám egyértelműen legjobb része az elégedett ügyfelek visszajelzése a sikeres projektek lezárása után: amikor 2 millió dollárt sikerül megspórolni egy amerikai kórház kivitelezésén, vagy egy hónappal hamarabb sikerül befejezni egy svéd iskolát a helyszíni hulladék jelentős csökkentése mellett.”

Lőkös Réka - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Réka

Anrétours - utazási iroda, ügyvezető

"Nem csak inspiráló légkörre, kitűnő munkakörnyezetre hanem egy nyitott, vidám, intelligens közösségre is leltem a KAPTÁRban, ahová élmény bejönni nap mint nap."

Paksy Zoltán - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Zoltán

Európai regionális igazgató
– MGI Worldwide

„Az igazi kihívás számomra a feladatkörömben, hogy olyan megbeszéléseket és konferenciákat szervezzek és vezessek Európa különböző városaiban, melyek nem csak networking események, hanem a kreatívak és gondolat ébresztőek.”

Eric Rasmussen - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Eric

Web- és szoftverfejlesztő

„Gondoskodj arról, hogy a hétvégéken és esténként legyen időd a családra/barátokra/szórakozásra. És soha ne gondold azt, hogy 'Ó, ha nem vállalom el ezt a munkát, akkor talán nem lesz másik és a családom éhezni fog!' Higgy magadban és a képességeidben!”

Ratkó Zoltán - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Zoltán

Márvány Desing

„A munkám legjobb része: azzal foglalkozhatok amivel a legjobban szeretek, hogy szabadon osztom be az időmet, hogy nincs főnököm.”

Kray Zsuzsi - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Zsuzsa

Környezetkutató

"A KAPTÁRban úgy érzem magam, mint egy osztályban, amibe csak a legjobb dolgokat emeltük át az iskolából. Az osztálytermet updateltük a mai igényeinknek megfelelően. Nem kötelező bejárni, de ha itt vagyok produktívabb vagyok, és az osztályközösségből is csak a „szociális táplálék” része jut, nem kötelező beszélgetni mindenkivel, de akivel szóba elegyedek, azzal mindig jókat beszélgetünk."

Barcza Zsófi - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Zsófia

Orvosi kommunikáció

„Minden egy döntéssel kezdődik. Ha az ember meghoz egy döntést és tartja is magát hozzá, akkor egyszer csak elkezd beállni egy pályára minden.”

Farkas Dani - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Dani

Drops társalapító és ügyvezető,
meta-learning

„Elképzelhetetlenül (van ilyen szó?) nehéz, de ha elérsz egy inflexiós pontot (tapasztalat, tudás, traction), onnantól kezdve nagyon megéri. A munka számomra már nem a “munka” cédulát viseli.”

Jennie Sharabi - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Jenine

Kreatív partner, graphic designer
– Two Desk Sudio

„Az a szabadság, hogy olyan munkaterületekről kerülhetek emberekkel kapcsolatba, akikkel egyébként nem lett volna lehetőségem találkozni. Nem csak üzletvitelükről, de az általuk kialakított képről is rengeteget tanulhatok, ahogy képviselik magukat a világban.”

Jesper - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Jesper

PR- és marketing szakértő

"Tavaly írnom kellett arról, hol látom magam 5 év múlva és az egyetlen vágyam csak az volt, hogy Budapestre költözhessek. Most itt vagyok és a KAPTÁRból dolgozom. Amikor eljöttem a KAPTÁRba körülnézni, rögtön megragadott a hely hangulata és az emberek nyitottsága, így azonnal el is döntöttem, hogy maradok."

Gál Klaudia - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Klaudia

Grafikus

"Nézegettem a KAPTÁR közösségi oldalait, az iroda design nagyon bejött – mondanom sem kell, nekem ez mennyit számít – amikor pedig megláttam a síelős képeket, el is dőlt a dolog."

kaptár_arcok_22_oct_2019-2-1080x675

Zsombor

Játékfejlesztő, youtuber

"Olyan arcokat akartam magam körül, akikkel tudok beszélgetni, megmozgatnak bennem valamit, új dolgokat mutatnak. És, azt láttam, itt nem csak duma a közösség, hanem tényleg történnek dolgok."

Rotem Farkas, Szigyártó Szabina - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Rotem és Szabina

Szoftverfejlesztés

"Nagyon szeretünk itt lenni mert mindenki nagyon kedves, segítőkész és mindíg vannak közös programok ahol új arcokat tudunk megismerni."

Tóth András Attilio - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

András

Szoftverfejlesztő

"Szívesen dolgozom olyan technológiákkal, vagy rendszerekkel, amiket még nem ismerek, mert úgy gondolom, hogy ebből lehet a legtöbbet tanulni és így lehet a legjobban fejlődni. Ezen kívül, motivál a sikerélményt, ha le tudom küzdeni az akadályokat."

Illés Csaba - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Csaba

Frontend fejlesztő

"Sokkal hamarabb ki kellett volna próbálnom egy ilyen helyről dolgozni, hisz rengeteg inspiráló, pozitív, hasonló gondolkodású emberrel lehet itt találkozni. Az ő példájukon látható az is, hogy ha az ember kellő kitartással fókuszál valamire, akkor abból képes sikeres saját vállalkozást csinálni."

Levendel Áron - Kaptár alapító. KAPTÁR coworking Budapest

Áron

KAPTÁR alapító, coach, tréner

"A kíváncsiság a hobbim. A mottóm pedig az lehetne, hogy cselekedj, mielőtt készen állsz rá. Több, mint tíz éve dolgozok szervezetfejlesztő tanácsadóként, 2013-tól coachokat képzek itthon és külföldön, de már leginkább a KAPTÁR fejlesztése foglalkoztat."

Bakonyi Péter

Péter

KAPTÁR csapat

"A KAPTÁR csapatban odafigyelünk egymásra, igyekszünk nyitottan és őszintén együttműködni, támogatjuk egymást a mindennapokban. Ez volt az első és legfontosabb benyomásom amikor csatlakoztam és azt hiszem ez a hozzáállás és a gondoskodó és befogadó csapat továbbra is a KAPTÁR vonzerejének, otthonosságának és szerethetőségének egyik legfontosabb alapja."

Gábor - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Gábor

KAPTÁR csapat

"Több mint 25 évet dolgoztam a marketing különböző területein, a legkülönbözőbb konstrukcióban. Megvolt a nagy multi reklámügynökség, megvolt az önkormányzati kulturális intézmény, megvolt a saját cég. És most van KAPTÁR, a hazai marketing jelen egyik legizgalmasabb és legszerethetőbb témája."

Brunbauer Edit - Kaptár team. KAPTÁR coworking Budapest

Edit

KAPTÁR csapat

"A KAPTÁR számomra egy kis ékszerdoboz, egy olyan hely, ahol csupa széles látókörű, elfogadó emberrel találkozom nap, mint nap. Ahol mindig van idő egy jó kávéra, egy kellemes beszélgetésre, ami feltölt. Vicces, de kicsit olyan belépni az ajtón, mintha egy másik univerzumba érkeznék. Többek között ezért is vagyok már öt éve szerves része a KAPTÁR mindennapjainak."

Márta Matild - Kaptár team. KAPTÁR coworking Budapest

Matild

KAPTÁR csapat

"Szeretem figyelni, hogy kinek mi ad inspirációt az életében. A KAPTÁR jó terep erre, én pedig örülök, ha segíthetek az emberek közti összeköttetések megtalálásában."

Kata - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Kata

KAPTÁR csapat

"Nagyon fontos számomra az, hogy olyan emberek vegyenek körül, akik motiváltak és tényleg szeretik, amit csinálnak. A KAPTÁR ilyen emberekkel van tele."

Gelencsér Gábor, Kása Károly - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Gábor és Károly

Precognox szoftvercég

"A cégünkben olyan ügyfélkihívásokkal foglalkozunk, amikor emberi nyelven írt szövegekből lehet értékes adatokat kinyerni és az adatokból hasznos információhoz juttatni a felhasználókat például kereséssel és vizualizációval."

Andovar Team - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Andovar csapat

szoftver lokalizálás, e-learning

"Több mint 80 nyelven, világszerte hét központból olyan partnerekkel dolgozunk együtt mint az Uber, a SONY és a Spotify. Budapesti bázisunkat itt találtuk meg."

732a6c_223b69d9150f409ca8fc5c03f9640a38_mv2_d_2500_1391_s_2-1080x675

Attila

Fotós

"Itt van egy olyan közösség, amiből az ember komoly hozzáadott értéket tud kivenni akár üzleti, akár emberi értelemben is.”

Balassa János

János

InConcert - tulajdonos

"Az az igazság, hogy a magam kívülállóságával úgy érzem, hogy nagyon passzolok ide… itt is ilyen hasonszőrű figurák vannak. Olyan ez a hely, mint egy kis sziget, ami pont megfelelően multikulturális, pont megfelelően független, pont megfelelően dinamikus, és az emberek is jó fejek."

Fehér Ildikó - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Ildikó

Tanácsadó

„A KAPTÁRban lenni fun. A viccelődés a konyhában ebédidő alatt, a hülyéskedés a FunFactory játékok alatt, a közösségi quiz estek. Mindegyiket nagyon kedvelem!”

Dániel Kollár

Dani

Szövegíró

"Életem egyik legjobb döntése volt, hogy minden rizikója mellett ráléptem a szabadúszásra. Az elmúlt három év minden fentjével és lentjével együtt valami olyasmi volt, mint anno az írás: különböző útkereséseket követően egyszer csak megjött a merre, ami azóta is nap mint nap visz."

MIÉRT JÓ KAPTÁROSNAK LENNI?

A KAPTÁR egy innovatív hely azoknak, akiknek az erős wifin túl, fontos a központi lokáció, a természetes fény, és hogy a teret inspiráló emberek valódi közössége töltse meg. A KAPTÁR az otthonról dolgozás és a kávézó tökéletes keresztezése, ahol a munkádra koncentrálhatsz és amikor van kedved, csatlakozhatsz közösségi programjainkhoz. Nálunk többé nem kell kívülállónak lenned ahhoz, hogy független maradhass, és nem kell egy szervezet fogaskerekévé válnod ahhoz, hogy csapatban dolgozhass. A KAPTÁR a szabadúszók közössége. A Te közösséged is.

AKTUALITÁSOK

KAPTÁR coworking
4.7
Based on 253 reviews
powered by Google
Burgplatz Rehau
Burgplatz Rehau
10:29 19 Feb 20
always very nice staff around.
Tom Borvan
Tom Borvan
19:28 05 Nov 19
Great coworking with fantastic staff, wide variety of seating and good atmosphere.
Allan Paiste
Allan Paiste
18:29 02 Sep 19
Was working from there for a month and the more I got to know the people who run it, the more I liked it! The design of... the place is very resemblant of a cafeteria in a pleasant way, but might rub the people who are expecting a maxed-out office-like experience (I think the second floor and permanent desk options were covering that though).I loved the variety of ways you could choose to spend/sit your day and would - without a doubt - grab another stretch of yummy work time there again!read more
Noel Sólyom
Noel Sólyom
15:17 09 Jul 19
Looks efficient working environment for an outsider
Katherine Harrison-Adcock
Katherine Harrison-Adcock
11:44 06 Jul 19
This is one of my favorite workspaces. It's got a clean design, a variety of workplace styles (barstool at a a counter,... chair at a desk, sofas, standing desks) and plenty of small conference rooms for meetings or video calls. Their espresso setup is excellent, and the overall vibe is low-key and focused. I'd recommend it to anybody: for long-term remote work, or if you only need a remote office for a couple of days.read more
Murat B
Murat B
16:08 05 Jul 19
Great concept, great place absolutely recommended.
István Nagy
István Nagy
17:45 06 Apr 19
I love coworking venues so I love this one too. This isn't my favourite though. Not because it isn't good but there are... some better coworking offices in the city. Still it is a good place.read more
Jeroen Jolles
Jeroen Jolles
20:08 29 Mar 19
Best. Workplace. Ever. Nice smiley people, great atmosphere and fantastic options. I came for 2 services, I received 5... excellent services and feel 100 percent at home here. Join them/us, at Kaptar.read more
Mészáros Máté
Mészáros Máté
13:33 29 Aug 18
The best coworking space in Budapest by far. Nice atmosphere and super friendly staff. 🙂
Sigbjørn Hovda
Sigbjørn Hovda
23:02 17 Sep 17
The best coworking I've been to so far (I've been to a few). Very central location, great community (mix of locals and... internationals), regular events, good networking opportunities and very reasonable prices/options. Also: Various seating options and several meeting rooms.read more
Next Reviews

GALÉRIA

TÁMOGATÓINK

Majd 163 ország közösségi irodáit egybegyűjtő és sok ezer coworkert összekötő szakmai portál, ahol a KAPTÁR a világ legjobbjai között szerepel és mérettetik meg nap mint nap.

Elkötelezett, a KAPTÁRral igazán jó barátságban lévő csapat, akik egy okos platform felépítésével egységbe kívánják szervezni a nemzetközi coworking irodákat hogy megkönnyítsék az információáramlást és tájékozódást a coworkerek számára.

A MiniGarden szaktudását dicsérik a KAPTÁR új FIXIE terében kialakított fantasztikusan békés hangulatot nyújtó, zöldellő növényfalak.

Irodák, közületi terek magas minőségű beltéri kialakítására specializálódott építész és design csapat, akik segítettek az új FIXIE tér belső berendezésének kiválasztásában és beszerzésében.

A KAPTÁR irodatereiben egész évben viruló összes növényt a CityPlant gondoskodásának köszönhetjük.

Szupermenő irodai eszközeinket, tárolóinkat a Leitz biztosítja.

A KAPTÁR új honlapjának fejlesztését a MorePeaks-szel közösen küzdöttük végig, akik végtelen kitartást, szakmaiságot és kreativitást hoztak az együttműködésbe, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el.

Az igazi street food fenegyerekei a KAPTÁR tőszomszédságában. Szuper csapat akik kreatív és házias menükkel és cateringgel kedveskednek a mindennapokra, közösségi ebédeinkre de a KAPTÁR és vendégei különféle eseményeire egyaránt.

PRÓBÁLD KI!

Egyeztessünk időpontot: legyél a vendégünk néhány órára és egy jó kávéra!

ILYEN KÖZEL VAGY HOZZÁNK:

Írd meg nekünk a neved és az elérhetőségeidet, hogy mikor szeretnél eljönni hozzánk körülnézni és akár kipróbálni a helyet.

Az általad választott időpontban körbevezetünk, válaszolunk minden kérdésedre és segítünk kiválasztani a neked ideális csomagot, szolgáltatást.

Ha már láttad, érted, mi vár rád, könnyen eldöntheted, melyik csomagot válaszd. Ráadásul kockázat nélkül, mert a coworking bérleteink esetén pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

1

Írd meg nekünk a neved és az elérhetőségeidet, hogy mikor szeretnél eljönni hozzánk körülnézni és akár kipróbálni a helyet.

2

Az általad választott időpontban körbevezetünk, válaszolunk minden kérdésedre és segítünk kiválasztani a neked ideális csomagot, szolgáltatást.

3

Ha már láttad, érted, mi vár rád, könnyen eldöntheted, melyik csomagot válaszd. Ráadásul kockázat nélkül, mert a coworking bérleteink esetén pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

KEZDHETJÜK?