Közösség. KAPTÁR coworking Budapest

Közösség a Kaptárban!

KAPTÁRosként tematikus estek, rendszeres közösségi események, véletlenszerű kávézások, péntek esti borozások, üzleti networking események, szakmai workshopok és még sok színes program közül válogathatsz.

Amire biztosan számíthatsz: produktív, inspiráló környezet; segítőkész és barátságos közösség.

ARCOK

Kocsis Dóra_zero waste adventurer _trainer_writer_thinker

Dóri

Zero waste szakértő / Tréner / Író

Dóri a KAPTÁRban dolgozva segít nekünk rávilágítani azokra a lépésekre, amiket az irodában ökológiai lábnyomunk csökkentése érdekében tehetünk. A blogon több bejegyzést is találtok Dóri nálunk töltött zöldítő mindennapjairól!

Vigh Bori - Owner and Founder, backpacker.hu

Bori

Public Speaker / Workshop Facilitator / Best Seller Author

A backpacker.hu alapítójaként Bori az első magyar utazó bloggerek egyike, aki azóta nem csak a digitális nomád élet köré szervezett események (Nomad Cruise) előadója és szervezője, de a nálunk ülésező heti "Goal Crushers" házigazdája is!

Hamar Ákos - KAPTÁRarcok - KAPTÁR coworking Budapest

Ákos

Épületinformációs Modellezés

„A munkám egyértelműen legjobb része az elégedett ügyfelek visszajelzése a sikeres projektek lezárása után: amikor 2 millió dollárt sikerül megspórolni egy amerikai kórház kivitelezésén, vagy egy hónappal hamarabb sikerül befejezni egy svéd iskolát a helyszíni hulladék jelentős csökkentése mellett.”

Lőkös Réka - KAPTÁRarcok - KAPTÁR coworking Budapest

Réka

Anrétours - utazási iroda, ügyvezető

"Nem csak inspiráló légkörre, kitűnő munkakörnyezetre hanem egy nyitott, vidám, intelligens közösségre is leltem a KAPTÁRban, ahová élmény bejönni nap mint nap."

Paksy Zoltán - KAPTÁRarcok - KAPTÁR coworking Budapest

Zoltán

Európai regionális igazgató
– MGI Worldwide

„Az igazi kihívás számomra a feladatkörömben, hogy olyan megbeszéléseket és konferenciákat szervezzek és vezessek Európa különböző városaiban, melyek nem csak networking események, hanem a kreatívak és gondolat ébresztőek.”

Eric Rasmussen - KAPTÁRarcok - KAPTÁR coworking Budapest

Eric

Web- és szoftverfejlesztő

„Gondoskodj arról, hogy a hétvégéken és esténként legyen időd a családra/barátokra/szórakozásra. És soha ne gondold azt, hogy 'Ó, ha nem vállalom el ezt a munkát, akkor talán nem lesz másik és a családom éhezni fog!' Higgy magadban és a képességeidben!”

MIÉRT JÓ KAPTÁROSNAK LENNI?

A KAPTÁR egy innovatív hely azoknak, akiknek az erős wifin túl, fontos a központi lokáció, a természetes fény, és hogy a teret inspiráló emberek valódi közössége töltse meg. A KAPTÁR az otthonról dolgozás és a kávézó tökéletes keresztezése, ahol a munkádra koncentrálhatsz és amikor van kedved, csatlakozhatsz közösségi programjainkhoz. Nálunk többé nem kell kívülállónak lenned ahhoz, hogy független maradhass, és nem kell egy szervezet fogaskerekévé válnod ahhoz, hogy csapatban dolgozhass. A KAPTÁR a szabadúszók közössége. A Te közösséged is.

AKTUALITÁSOK

KAPTÁR coworking
4.7
Based on 253 reviews
powered by Google
Burgplatz Rehau
Burgplatz Rehau
10:29 19 Feb 20
always very nice staff around.
Tom Borvan
Tom Borvan
19:28 05 Nov 19
Great coworking with fantastic staff, wide variety of seating and good atmosphere.
Allan Paiste
Allan Paiste
18:29 02 Sep 19
Was working from there for a month and the more I got to know the people who run it, the more I liked it! The design of... the place is very resemblant of a cafeteria in a pleasant way, but might rub the people who are expecting a maxed-out office-like experience (I think the second floor and permanent desk options were covering that though).I loved the variety of ways you could choose to spend/sit your day and would - without a doubt - grab another stretch of yummy work time there again!read more
Noel Sólyom
Noel Sólyom
15:17 09 Jul 19
Looks efficient working environment for an outsider
Katherine Harrison-Adcock
Katherine Harrison-Adcock
11:44 06 Jul 19
This is one of my favorite workspaces. It's got a clean design, a variety of workplace styles (barstool at a a counter,... chair at a desk, sofas, standing desks) and plenty of small conference rooms for meetings or video calls. Their espresso setup is excellent, and the overall vibe is low-key and focused. I'd recommend it to anybody: for long-term remote work, or if you only need a remote office for a couple of days.read more
Murat B
Murat B
16:08 05 Jul 19
Great concept, great place absolutely recommended.
István Nagy
István Nagy
17:45 06 Apr 19
I love coworking venues so I love this one too. This isn't my favourite though. Not because it isn't good but there are... some better coworking offices in the city. Still it is a good place.read more
Jeroen Jolles
Jeroen Jolles
20:08 29 Mar 19
Best. Workplace. Ever. Nice smiley people, great atmosphere and fantastic options. I came for 2 services, I received 5... excellent services and feel 100 percent at home here. Join them/us, at Kaptar.read more
Mészáros Máté
Mészáros Máté
13:33 29 Aug 18
The best coworking space in Budapest by far. Nice atmosphere and super friendly staff. 🙂
Sigbjørn Hovda
Sigbjørn Hovda
23:02 17 Sep 17
The best coworking I've been to so far (I've been to a few). Very central location, great community (mix of locals and... internationals), regular events, good networking opportunities and very reasonable prices/options. Also: Various seating options and several meeting rooms.read more
More reviews
js_loader

GALÉRIA

TÁMOGATÓINK

Coworker - logo

Majd 163 ország közösségi irodáit egybegyűjtő és sok ezer coworkert összekötő szakmai portál, ahol a KAPTÁR a világ legjobbjai között szerepel és mérettetik meg nap mint nap.

Cowork - logo

Elkötelezett, a KAPTÁRral igazán jó barátságban lévő csapat, akik egy okos platform felépítésével egységbe kívánják szervezni a nemzetközi coworking irodákat hogy megkönnyítsék az információáramlást és tájékozódást a coworkerek számára.

Minigarden - logo

A MiniGarden szaktudását dicsérik a KAPTÁR új FIXIE terében kialakított fantasztikusan békés hangulatot nyújtó, zöldellő növényfalak.

Europadesign - logo

Irodák, közületi terek magas minőségű beltéri kialakítására specializálódott építész és design csapat, akik segítettek az új FIXIE tér belső berendezésének kiválasztásában és beszerzésében.

CityPlant_céghely_logo

A KAPTÁR irodatereiben egész évben viruló összes növényt a CityPlant gondoskodásának köszönhetjük.

Leitz - logo

Szupermenő irodai eszközeinket, tárolóinkat a Leitz biztosítja.

Morepeaks - logo

A KAPTÁR új honlapjának fejlesztését a MorePeaks-szel közösen küzdöttük végig, akik végtelen kitartást, szakmaiságot és kreativitást hoztak az együttműködésbe, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el.

BasilIca_logo

Az igazi street food fenegyerekei a KAPTÁR tőszomszédságában. Szuper csapat akik kreatív és házias menükkel és cateringgel kedveskednek a mindennapokra, közösségi ebédeinkre de a KAPTÁR és vendégei különféle eseményeire egyaránt.

Coworker - logo
hvg - logo
we love budapest - logo
bbc - logo
Forbes - logo
Coworker - logo
hvg - logo
we love budapest - logo
bbc - logo
Forbes - logo

PRÓBÁLD KI!

Egyeztessünk időpontot: legyél a vendégünk néhány órára és egy jó kávéra!

ILYEN KÖZEL VAGY HOZZÁNK:

Írd meg nekünk a neved és az elérhetőségeidet, hogy mikor szeretnél eljönni hozzánk körülnézni és akár kipróbálni a helyet.

Az általad választott időpontban körbevezetünk, válaszolunk minden kérdésedre és segítünk kiválasztani a neked ideális csomagot, szolgáltatást.

Ha már láttad, érted, mi vár rád, könnyen eldöntheted, melyik csomagot válaszd. Ráadásul kockázat nélkül, mert a coworking bérleteink esetén pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

1

Írd meg nekünk a neved és az elérhetőségeidet, hogy mikor szeretnél eljönni hozzánk körülnézni és akár kipróbálni a helyet.

2

Az általad választott időpontban körbevezetünk, válaszolunk minden kérdésedre és segítünk kiválasztani a neked ideális csomagot, szolgáltatást.

3

Ha már láttad, érted, mi vár rád, könnyen eldöntheted, melyik csomagot válaszd. Ráadásul kockázat nélkül, mert a coworking bérleteink esetén pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

KEZDHETJÜK?