Rólunk, KAPTÁRosokról. KAPTÁR coworking Budapest

KAPTÁR arcok

Elkötelezett, és makacsul optimista vállalkozók alkotják a KAPTÁR magját – az elmúlt nyolc évben számos digitális nomád, vállalkozó, szabadúszó csatlakozott hozzánk, akik között naponta köttetnek új szakmai kapcsolatok, barátságok.

Hamar Ákos - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Ákos

Épületinformációs Modellezés

„A munkám egyértelműen legjobb része az elégedett ügyfelek visszajelzése a sikeres projektek lezárása után: amikor 2 millió dollárt sikerül megspórolni egy amerikai kórház kivitelezésén, vagy egy hónappal hamarabb sikerül befejezni egy svéd iskolát a helyszíni hulladék jelentős csökkentése mellett.”

Lőkös Réka - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Réka

Anrétours - utazási iroda, ügyvezető

"Nem csak inspiráló légkörre, kitűnő munkakörnyezetre hanem egy nyitott, vidám, intelligens közösségre is leltem a KAPTÁRban, ahová élmény bejönni nap mint nap."

Paksy Zoltán - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Zoltán

Európai regionális igazgató
– MGI Worldwide

„Az igazi kihívás számomra a feladatkörömben, hogy olyan megbeszéléseket és konferenciákat szervezzek és vezessek Európa különböző városaiban, melyek nem csak networking események, hanem a kreatívak és gondolat ébresztőek.”

Eric Rasmussen - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Eric

Web- és szoftverfejlesztő

„Gondoskodj arról, hogy a hétvégéken és esténként legyen időd a családra/barátokra/szórakozásra. És soha ne gondold azt, hogy 'Ó, ha nem vállalom el ezt a munkát, akkor talán nem lesz másik és a családom éhezni fog!' Higgy magadban és a képességeidben!”

Ratkó Zoltán - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Zoltán

Márvány Desing

„A munkám legjobb része: azzal foglalkozhatok amivel a legjobban szeretek, hogy szabadon osztom be az időmet, hogy nincs főnököm.”

Kray Zsuzsi - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Zsuzsa

Környezetkutató

"A KAPTÁRban úgy érzem magam, mint egy osztályban, amibe csak a legjobb dolgokat emeltük át az iskolából. Az osztálytermet updateltük a mai igényeinknek megfelelően. Nem kötelező bejárni, de ha itt vagyok produktívabb vagyok, és az osztályközösségből is csak a „szociális táplálék” része jut, nem kötelező beszélgetni mindenkivel, de akivel szóba elegyedek, azzal mindig jókat beszélgetünk."

Barcza Zsófi - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Zsófia

Orvosi kommunikáció

„Minden egy döntéssel kezdődik. Ha az ember meghoz egy döntést és tartja is magát hozzá, akkor egyszer csak elkezd beállni egy pályára minden.”

Farkas Dani - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Dani

Drops társalapító és ügyvezető,
meta-learning

„Elképzelhetetlenül (van ilyen szó?) nehéz, de ha elérsz egy inflexiós pontot (tapasztalat, tudás, traction), onnantól kezdve nagyon megéri. A munka számomra már nem a “munka” cédulát viseli.”

Jennie Sharabi - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Jenine

Kreatív partner, graphic designer
– Two Desk Sudio

„Az a szabadság, hogy olyan munkaterületekről kerülhetek emberekkel kapcsolatba, akikkel egyébként nem lett volna lehetőségem találkozni. Nem csak üzletvitelükről, de az általuk kialakított képről is rengeteget tanulhatok, ahogy képviselik magukat a világban.”

Jesper - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Jesper

PR- és marketing szakértő

"Tavaly írnom kellett arról, hol látom magam 5 év múlva és az egyetlen vágyam csak az volt, hogy Budapestre költözhessek. Most itt vagyok és a KAPTÁRból dolgozom. Amikor eljöttem a KAPTÁRba körülnézni, rögtön megragadott a hely hangulata és az emberek nyitottsága, így azonnal el is döntöttem, hogy maradok."

Gál Klaudia - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Klaudia

Grafikus

"Nézegettem a KAPTÁR közösségi oldalait, az iroda design nagyon bejött – mondanom sem kell, nekem ez mennyit számít – amikor pedig megláttam a síelős képeket, el is dőlt a dolog."

kaptár_arcok_22_oct_2019-2-1080x675

Zsombor

Játékfejlesztő, youtuber

"Olyan arcokat akartam magam körül, akikkel tudok beszélgetni, megmozgatnak bennem valamit, új dolgokat mutatnak. És, azt láttam, itt nem csak duma a közösség, hanem tényleg történnek dolgok."

Rotem Farkas, Szigyártó Szabina - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Rotem és Szabina

Szoftverfejlesztés

"Nagyon szeretünk itt lenni mert mindenki nagyon kedves, segítőkész és mindíg vannak közös programok ahol új arcokat tudunk megismerni."

Tóth András Attilio - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

András

Szoftverfejlesztő

"Szívesen dolgozom olyan technológiákkal, vagy rendszerekkel, amiket még nem ismerek, mert úgy gondolom, hogy ebből lehet a legtöbbet tanulni és így lehet a legjobban fejlődni. Ezen kívül, motivál a sikerélményt, ha le tudom küzdeni az akadályokat."

Illés Csaba - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Csaba

Frontend fejlesztő

"Sokkal hamarabb ki kellett volna próbálnom egy ilyen helyről dolgozni, hisz rengeteg inspiráló, pozitív, hasonló gondolkodású emberrel lehet itt találkozni. Az ő példájukon látható az is, hogy ha az ember kellő kitartással fókuszál valamire, akkor abból képes sikeres saját vállalkozást csinálni."

Levendel Áron - Kaptár alapító. KAPTÁR coworking Budapest

Áron

KAPTÁR alapító, coach, tréner

"A kíváncsiság a hobbim. A mottóm pedig az lehetne, hogy cselekedj, mielőtt készen állsz rá. Több, mint tíz éve dolgozok szervezetfejlesztő tanácsadóként, 2013-tól coachokat képzek itthon és külföldön, de már leginkább a KAPTÁR fejlesztése foglalkoztat."

Bakonyi Péter

Péter

KAPTÁR csapat

"A KAPTÁR csapatban odafigyelünk egymásra, igyekszünk nyitottan és őszintén együttműködni, támogatjuk egymást a mindennapokban. Ez volt az első és legfontosabb benyomásom amikor csatlakoztam és azt hiszem ez a hozzáállás és a gondoskodó és befogadó csapat továbbra is a KAPTÁR vonzerejének, otthonosságának és szerethetőségének egyik legfontosabb alapja."

Gábor - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Gábor

KAPTÁR csapat

"Több mint 25 évet dolgoztam a marketing különböző területein, a legkülönbözőbb konstrukcióban. Megvolt a nagy multi reklámügynökség, megvolt az önkormányzati kulturális intézmény, megvolt a saját cég. És most van KAPTÁR, a hazai marketing jelen egyik legizgalmasabb és legszerethetőbb témája."

Brunbauer Edit - Kaptár team. KAPTÁR coworking Budapest

Edit

KAPTÁR csapat

"A KAPTÁR számomra egy kis ékszerdoboz, egy olyan hely, ahol csupa széles látókörű, elfogadó emberrel találkozom nap, mint nap. Ahol mindig van idő egy jó kávéra, egy kellemes beszélgetésre, ami feltölt. Vicces, de kicsit olyan belépni az ajtón, mintha egy másik univerzumba érkeznék. Többek között ezért is vagyok már öt éve szerves része a KAPTÁR mindennapjainak."

Márta Matild - Kaptár team. KAPTÁR coworking Budapest

Matild

KAPTÁR csapat

"Szeretem figyelni, hogy kinek mi ad inspirációt az életében. A KAPTÁR jó terep erre, én pedig örülök, ha segíthetek az emberek közti összeköttetések megtalálásában."

Kata - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Kata

KAPTÁR csapat

"Nagyon fontos számomra az, hogy olyan emberek vegyenek körül, akik motiváltak és tényleg szeretik, amit csinálnak. A KAPTÁR ilyen emberekkel van tele."

Gelencsér Gábor, Kása Károly - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Gábor és Károly

Precognox szoftvercég

"A cégünkben olyan ügyfélkihívásokkal foglalkozunk, amikor emberi nyelven írt szövegekből lehet értékes adatokat kinyerni és az adatokból hasznos információhoz juttatni a felhasználókat például kereséssel és vizualizációval."

Andovar Team - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Andovar csapat

szoftver lokalizálás, e-learning

"Több mint 80 nyelven, világszerte hét központból olyan partnerekkel dolgozunk együtt mint az Uber, a SONY és a Spotify. Budapesti bázisunkat itt találtuk meg."

732a6c_223b69d9150f409ca8fc5c03f9640a38_mv2_d_2500_1391_s_2-1080x675

Attila

Fotós

"Itt van egy olyan közösség, amiből az ember komoly hozzáadott értéket tud kivenni akár üzleti, akár emberi értelemben is.”

Balassa János

János

InConcert - tulajdonos

"Az az igazság, hogy a magam kívülállóságával úgy érzem, hogy nagyon passzolok ide… itt is ilyen hasonszőrű figurák vannak. Olyan ez a hely, mint egy kis sziget, ami pont megfelelően multikulturális, pont megfelelően független, pont megfelelően dinamikus, és az emberek is jó fejek."

Fehér Ildikó - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Ildikó

Tanácsadó

„A KAPTÁRban lenni fun. A viccelődés a konyhában ebédidő alatt, a hülyéskedés a FunFactory játékok alatt, a közösségi quiz estek. Mindegyiket nagyon kedvelem!”

Dániel Kollár

Dani

Szövegíró

"Életem egyik legjobb döntése volt, hogy minden rizikója mellett ráléptem a szabadúszásra. Az elmúlt három év minden fentjével és lentjével együtt valami olyasmi volt, mint anno az írás: különböző útkereséseket követően egyszer csak megjött a merre, ami azóta is nap mint nap visz."

Hálás archívum

Borszéki Anna - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Anna

Projekt és üzletfejlesztési szakember

„Számomra a home office legrosszabb része az, hogy minden napomat egy zárt térben töltöm, nem érzem az idő múlását és éjszakába nyúlóan dolgozom.”

Francisco Vera - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Francisco

Moradas alapító-úgyvezető, szoftverfejlesztő

„Mindig is végtelen kíváncsisággal fordultam az új technológiák és azok mindennapokba való beépítése felé… Úgy fogom fel, hogy ez az én megoldásom arra, hogy a lehető legjobban hozzájárulhassak az emberek boldogságához.”

Zalaba Krisztián - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Krisztián

Minden.Egyes.Nap. alapítója

„Imádok írni és belemerülni az alkotásba, amit a KAPTÁRban szuperül tudok csinálni. Emellett pedig a közösségi élet is nagyon tetszik, mivel sok ügyes és inspiráló emberrel tudunk gondolatokat cserélni.”

Orbán Timi - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Tímea

Prospecto Group - magyarországi leányvállalat vezetője

„Legyél nyitott, beszélj emberekkel, kapcsolatokat és a jó dolgokat sodor az utadba. Ó, és ne félj segítséget kérni! Megvan rá az esély, hogy mások ugyanazon mentek keresztül, és emiatt képesek segíteni.”

Czifrus Zsanett - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Zsanett

Tudatos étkezés - oktató

„Nemzetközi közegre vágytam Budapest egy könnyen megközelíthető pontján, ahol mind a pezsgő közösségi életre, mind az elmélyült munkavégzésre lehetőségem van és a szokatlan ötleteket is nyitottan fogadják. A KAPTÁR-ban nagyszerű társra leltem mindezekben.”

Gál Gabriella - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Gabriella

Business Intelligence

„Már az utcáról belesve is látszott, milyen inspiráló a KAPTÁR hangulata. Plusz az utcáról valószínűleg annyira feltűnően nézegettem, hogy az egyik hoszt egyből kedvesen ajtót is nyitott és érdeklődött, hogy körbe vezethet-e, ilyen szemlélettel, előzékenységgel ritkán találkozom itthon.”

Ugis Balmaks - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Ugis

Ügyvezető
– iPhone Photography School

„Az élet olyan, amilyenné teszed. Amennyit belefektetsz, annyit nyersz belőle. Ha ezt egyszer megérted, többé nem less szükséged motivációra.”

Mezei Mihály - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Mihály

Online marketing

„Pekár Dóri, a KAPTÁR egyik alapítója évfolyamtársam volt gimnáziumban. Az ő facebook-falán láttam, így amikor közösségi irodát kerestem, evidensnek tűnt, hogy ezt próbáljam ki először. A keresést itt abba is hagytam.”

Zsirka Gábor - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Gábor

Vállalkozó, tanácsadó

„A KAPTÁR kellően zsizsgős és kellően csendes egyszerre. Stabilan gyors az internet és akár hétvégén is benézhetek. Külön plusz, hogy tesztek azért, hogy ne csak egymás mellett/mögött kalapáljuk a billentyűzetet.”

Ciaran Foley - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Ciaran

IT fejlesztő

„A stressz öl. Tanuld meg, hogyan tehetsz szert a stresszmentes mindennapokra, hogy boldog és hatékony lehess. A legtöbben szerencsések vagyunk abban, hogy megválaszthatjuk a munkaadóinkat. Ha egy munka kikészít, válts. Dolgozz a feltételeiden.”

Víg Antal - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Antal

Ügyvezető
– VIG.studios, online marketing

„A fegyelem sokkal fontosabb, mint kezdetben hittem. Különösen, ha magadnak dolgozol. Fegyelem = Szabadság”

Kőrös Gábor - Kaptárarcok. KAPTÁR coworking Budapest

Gábor

Üzleti tanácsadó

„Ami a leggyorsabban vezet kudarchoz, az véleményem szerint a túltervezés és az ebből fakadó cselekvés hiánya kombináció. Van egy mondás Dwight D. Eisenhowertől, ami szerintem nagyon igaz az üzleti világban is: Plans Are Worthless, But Planning Is Everything.”

PRÓBÁLD KI!

Egyeztessünk időpontot: legyél a vendégünk néhány órára és egy jó kávéra!

ILYEN KÖZEL VAGY HOZZÁNK:

Írd meg nekünk a neved és az elérhetőségeidet, hogy mikor szeretnél eljönni hozzánk körülnézni és akár kipróbálni a helyet.

Az általad választott időpontban körbevezetünk, válaszolunk minden kérdésedre és segítünk kiválasztani a neked ideális csomagot, szolgáltatást.

Ha már láttad, érted, mi vár rád, könnyen eldöntheted, melyik csomagot válaszd. Ráadásul kockázat nélkül, mert a coworking bérleteink esetén pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

1

Írd meg nekünk a neved és az elérhetőségeidet, hogy mikor szeretnél eljönni hozzánk körülnézni és akár kipróbálni a helyet.

2

Az általad választott időpontban körbevezetünk, válaszolunk minden kérdésedre és segítünk kiválasztani a neked ideális csomagot, szolgáltatást.

3

Ha már láttad, érted, mi vár rád, könnyen eldöntheted, melyik csomagot válaszd. Ráadásul kockázat nélkül, mert a coworking bérleteink esetén pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

KEZDHETJÜK?