Események

Publikus és zárt-közösségi; szakmai és szórakoztató; saját szervezésű és befogadott; egyszeri és rendszeres; magyar nyelvű és angolul tartott… Mi mindenféle eseményt szeretünk. Itt olvashatsz róluk.

June
24
08:00
KAPTÁR

NYÍLT NAP

Az újranyitásunk első hetében szeretnénk alkalmat termeteni azoknak, akik már nem bírják a bezártságot, hogy kipróbálhassák, megismerhesség a KAPTÁRt. Ezért szervezzük nektek a következő nyílt napunkat, benne többféle ismerkedős, közösségi programmal és persze egy teljes napra szóló, jóféle itt dolgozási lehetőséggel.

A nálunk dolgozók biztonsága a legfontosabb szempont nálunk, ezért kis (5-8 fős) csoportot szervezünk a napra, a munkaállomásokat megritkítottuk, hogy tudjuk a távolságot tartani egymás közt, és bent minden higéninai eszközt megtalálsz.

A téli alkalmak sikerén felbuzdulva, május 5-én, pénteken tehát alkalmad nyílik itt tölteni egy teljes napot ingyen, ahol reggelivel egybekötött napindítással kezdünk, egyéni vagy csoporos körbevezetésen vehetsz részt, fókuszált munkaórákban merülhetsz el, ebédelünk egyet majd egy hatékony délután után zárjuk a napot.

8:00 – Nyit a KAPTÁR, regisztráció, kávézás

9:30 – Reggelivel egybekötött közös napindítás, ismerkedés

10:00 – Körbevezetés a tereinkben (együtt vagy egyénileg)

10:30 – Szabad munkaórák

12:30 – Közösségi ebéd (tagokkal és látogatókkal)

13:30 – Szabad munkaórák

20:00 – Zár a KAPTÁR

Jól hangzik? Kattints ide a regisztrációhoz!
És hívd el azokat, akiknek még érdekes lehet!