Események

Publikus és zárt-közösségi; szakmai és szórakoztató; saját szervezésű és befogadott; egyszeri és rendszeres; magyar nyelvű és angolul tartott… Mi mindenféle eseményt szeretünk. Itt olvashatsz róluk.

October
30
09:00
KAPTÁR

NYÍLT NAP

Szeretnénk alkalmat teremteni azoknak, akik a hosszú home office-ban töltött hetek után szívesen kipróbálnának velünk valami újat és megismernék a közösségi irodai mindennapokat a KAPTÁRbanEzért szervezzük nektek a következő nyílt napunkat, benne többféle ismerkedős, közösségi programmal és persze egy teljes napra szóló, jóféle itt dolgozási lehetőséggel.

A nálunk dolgozók biztonsága a legfontosabb szempont nálunk, ezért érkezés után kezdjétek a napot egy jó kézmosással (és fertőtlenítéssel). A megfelelő higiénéről – telefon és laptop fertőtlenítőkről, kézmosási lehetőségről, stb.- pedig ezentúl is gondoskodunk.

A téli alkalmak sikerén felbuzdulva, október 30-án, kedden tehát alkalmad nyílik itt tölteni egy teljes napot ingyen, ahol reggelivel egybekötött napindítással kezdünk, egyéni vagy csoporos körbevezetésen vehetsz részt, fókuszált munkaórákban merülhetsz el, ebédelünk egyet majd egy hatékony délután után zárjuk a napot.

8:00 – Nyit a KAPTÁR, regisztráció, kávézás

9:30 – Reggelivel egybekötött közös napindítás, ismerkedés

10:00 – Körbevezetés a tereinkben (együtt vagy egyénileg)

10:30 – Szabad munkaórák

12:30 – Közösségi ebéd (tagokkal és látogatókkal)

13:30 – Szabad munkaórák

20:00 – Zár a KAPTÁR

Jól hangzik? Kattints ide a regisztrációhoz!
És hívd el azokat, akiknek még érdekes lehet!