VISSZA

OFFLINE VEZETETT MEDITÁCIÓ 🧘‍♂️

Tanulj meg meditálni, és tanulj meg megfigyelőévé válni annak a belső filmnek, ami ébredéstől lefekvésig pörög benned. Mondanom sem kell, hogy sok esetben ez a film úgy befolyásolja döntéseidet és reakcióidat, ahogy azt valójában nem szeretnéd. De akkor mit tegyünk?

“Az üzleti tréningjeimen mindig fontosnak tartom, hogy a résztvevők megtapasztalják, hogy milyen érzés ártatlan megfigyelőévé válni gondolatainknak, gondolatsorainknak, és érzéseinknek.”
A befelé fordulás azt jelenti, hogy meghallod azt, amit az elménkben tomboló zaj eltakar. Azt a tiszta szándékot, ami egy itiner lehet, hogy megértsd, hogy valójában milyen gondolatok mozgatnak egy adott eseményt. Továbbá felismerd, hogy ez által, hogyan hatsz a környezetedre.
A meditációban megérkezel. Hova? Van, aki azt mondja, a csendbe. Van aki, azt mondja, hogy a teljességbe, van, aki azt mondja, a boldogság érzésébe. A lényeg, hogy megértjük, hogy a kifelé vezető út befelé van.
 
Gyere, meditálj velünk csütörtökönként 11 órától, és tapasztald meg, hogy a valódi szünetnek milyen ereje van. Előtte még beszélünk az elme működéséről, megtanulunk ráhangolódni, helyesen lélegezni, majd meditálunk egy jót közösen.
 
A program szlogenje:
„Ami kívül az belül, ami belül az kívül”
 
Témavezető:
Horváth András
A Stopping™ formula megalkotója
www.stopping.hu
A Belső Film című Youtube csatorna szerkesztője

Tetszett? ...Akkor ne felejtsd el megosztani 🙂