VISSZA

BOSNY√ĀK BRUNCH ūüćí

 
K√∂z√∂s piacoz√°ssal megfejelt piknikkel ind√≠tottuk a ny√°ri szezont! D√≥ri √©s Edv√°rd, a Talpalatnyi t√∂rt√©netek c√≠mŇĪ blog szerzŇĎp√°rosai voltak az idegenvezetŇĎink √©s profi piacoz√≥s pajt√°saink, akik eligaz√≠tottak minket a Bosny√°k t√©ri piac legbev√°ltabb √°rusai k√∂z√∂tt!

D√≥ri √©s Edv√°rd talpalatnyi t√∂rt√©neteit, hullad√©kmentes √©letm√≥dj√°t m√°r ismerhetitek kor√°bbi bejegyz√©seinkbŇĎl is: https://talpalatnyitortenetek.hu/
 
K√©nyelmes kezd√©ssel, reggel 9-kor gyŇĪlt√ľnk √∂ssze a Bosny√°k t√©ri templomn√°l, hogy onnan azt√°n a legfinomabb falatokkal felszerelkezve folytassuk utunkat egy pl√©des piknikre √©s Zugl√≥ bennfentes kerthelyis√©geibe!
 
D√≥ri√©k t√∂bb, mint 6 √©ve j√°rnak erre a piacra minden szombaton √©s ez idŇĎ alatt bŇĎven volt lehetŇĎs√©g√ľk felfedezni a legjobb beszerz√©si helyeket, amiket most √∂r√∂mmel osztottak meg a KAPT√ĀR k√∂z√∂ss√©g√©vel is.
 
√Ālljon itt egy lista arr√≥l, mi mindent szerezhettek be itt ti is:
 
ūüćí Szezon√°lis z√∂lds√©geket, gy√ľm√∂lcs√∂ket (hihetetlen√ľl finom csereszny√©t‚Ķm√°r k√©t hete tesztelj√ľk kin√©l a legfinomabb)
ūüßÄ Finom h√°zi sajtokat (parenyica, juh, kecske √©s amit cask szeretn√©tek)
ūüć≥termelŇĎ toj√°st (tudjuk kin√©l kell venni)
ūü•õ Kim√©rŇĎs h√°zi tejet, joghurtot, sajtkr√©met
ūü•® Kov√°szos kenyeret, kal√°csot √©s h√°zi s√ľtem√©nyeket
ūüć∑ kim√©rŇĎs bort, almalevet
ūü•ź olajos magvakat √©s gabon√°kat
 
Ami pedig a legszuperebb, hogy megmutatt√°k nek√ľnk D√≥ri√©k azt is, hogy mindezeket egyetlen darab egyszer haszn√°latos csomagol√°s n√©lk√ľl is be tudtuk szerezni.
 
 
 
 
 

Tetszett? ...Akkor ne felejtsd el megosztani ūüôā