VISSZA

Alkalmazkodj a megváltozott helyzethez rugalmasan, óradíj alapú tárgyaló bérléssel

Hatalmas közhely, hogy a koronavírus-járvány rengeteg szakmai kihívást tartogatott, azonban szerencsére mára szinte az összes iparág megtanult ezzel együtt élni, és többé-kevésbé visszaálltak a hétköznapok is a régi kerékvágásba. A pandémiának köszönhetően azonban mégis rengeteg dolog megváltozott – örökre.

Az például örömteli változás, hogy a lakás elhagyása után már szinte mindenki a kézfertőtlenítőért kapkod, és annak is örülhetünk, hogy a több órás, haszontalan hétfő reggeli meetingeket meg tudjuk tartani otthonról. Viszont egészen biztos, hogy sok munkavállalónak kellett megszoknia azt, hogy számos cég mondta le fix irodáját és rengetegen örökre (vagy legalábbis beláthatatlan időre) home office-ra kényszerültek. A felszabadító pizsamás péntek reggeli megbeszélések mellett ugyanakkor beláthatjuk, hogy vannak szituációk, amikor igenis szükség van a nyugodt és praktikus munkakörnyezetre.

Akár szabadúszó vagy, akár egy nagyobb cégnél dolgozol, biztosak vagyunk benne, hogy veled is előfordult már az otthoni munkavégzés során, hogy fejedhez kaptál: ez nem munkahely, hanem az otthonom! Kétségbeesetten próbáltad változtatni melyik kanapén, párnán ülsz, próbáltál az ágyból fekve dolgozni, nehezítő tényezőként esetleg néhány Skype-os tanórát hallgattál, vagy a dínós könyvet kellett lapozgatni az Excel táblák helyett. Ha egy kávézó pedig zajos és kényelmetlen, akkor biztosan nem ez lesz számodra a hosszú távú megoldás. Ne ess kétségbe, hiszen ha a folyamatos közösségi iroda használat most nem jöhet szóba, nálunk akkor is tudsz dolgozni szeparáltan, alkalmi tárgyaló bérlés szolgáltatásunknak köszönhetően.

A tárgyaló foglalást nálunk kényelmesen, online intézheted, és az anyagiak miatt sem kell aggódnod, hiszen kínálatunkban óradíjas tárgyalóterem szolgáltatás is szerepel, amit akár már 1 órára is igénybe vehetsz – csakis rajtad múlik, hogyan alakítod tehát rugalmasan napirended. Persze ha úgy érzed, több időre vagy nagyobb térre van szükséged, az sem akadály, ugyanis lehetőséged van egész napos tárgyaló foglalásra vagy előadóterem bérlésre Budapest szívében, könnyedén megközelíthető közösségi irodánkban. Így akár szabadúszóként, akár csapattal is szeretettel várunk titeket hozzátok igazított rugalmas konstrukciókkal.

Az írás szerzője Papp Viktorina, online marketing szakértő, PPC specialista.

Tetszett? ...Akkor ne felejtsd el megosztani 🙂