VISSZA

KAPTÁR arcok – Valdemar Norsker

Valdemar Norsker - KAPTÁRarcok - KAPTÁR coworking Budapest

Mindig nagyon nyugtalannak éreztem magam, és soha nem értettem meg, miért, vagy hogyan tudják az emberek elfogadni a hétköznapi életet, időt tölteni egy olyan munkával, amit nem szeretnek, és hazamenni egy olyan feleséghez, aki nem érdekli őket. A közelmúltban felfedeztem, hogy a nyugtalanságom valószínűleg az ADHD-ból származik, de nem akarnám másként, mert számos fantasztikus tapasztalat üzemanyaga volt már.

Például, amikor fiatalabb voltam, egy randi coach-al kezdtem dolgozni, és 10 hónapig utaztam vele együtt Európában és az USA-ban.

Tehát most arra összpontosítok, hogy hogyan tudok egy olyan jövő felé haladni, ahol az életkedvemet nem kompromittálja a munkám, vagy azok az emberek, akikkel időt kell töltenem!

Mi a legizgalmasabb számodra az új kihívásokban?

Bizonyítsam magamnak, hogy meg tudom csinálni őket, vagy akár csak a magabiztosság, amit azzal szerzek, hogy megpróbáltam.

Mi zavart a leginkább az otthon dolgozásban?

Magány és nyugtalanság tölt el, miután egész nap a világot figyeltem.

Mire vagy a legbüszkébb az életedben?

Azoknak a csodálatos embereknek a számára, akikkel a világ különböző részein találkoztam, és akiket a barátaimnak hívhatok.

Azért választottam a KAPTÁRt, mert egyszerűen azt olvastam, hogy ez a legjobb coworking iroda Budapesten. Aztán eszembe jutott, hogy üzenetet váltottam Áronnal (a KAPTÁR ügyvezetője), ami nagyon jó benyomást tett rám. Úgy tűnt, hogy őszinte srác, így végül a KAPTÁRt választottam anélkül, hogy más coworking irodákat megnéztem volna, és nem mondhatnám, hogy megbántam ezt.

 

Tetszett? ...Akkor ne felejtsd el megosztani 🙂