VISSZA

COMMUNI-THINK!

Azon ötleteltünk egy havi programtervező csapatmegbeszélésen, hogy mi lenne ha ezt az ötletelési kört kiterjesztenénk egy nyitott eseménnyé a KAPTÁR közösségében. Így született meg az első COMMUNI-THINK! alkalom.

Mi lenne, ha a minden hónapban közreadott esemény naptár nemcsak egy készen a tagjainkra pottyant tervezet lenne, hanem mindenki akár sajátjaként is várhatna benne programokat, városi megmozdulásokat, élményeket amiket már régóta kipróbált volna csapatosan?
 
Erre hívtunk össze egy „alakuló ülést”, ahol a csapatunkkal együtt néztük meg kinek mi tetszett eddig azokból amiket együtt csináltunk, ki miben venne részt, mit látna még szívesen?
 
Elvégre közösségi irodaként közösségileg találhatjuk ki a legjobb programokat veletek, nektek! 
 
  • Közösség vs. iroda. Mi lenne az ideális arány számodra ezekből a KAPTÁRban?
  • Neked mit jelent egy tökéletes közösségi program?
  • Hogyan tudna a KAPTÁR közössége hozzájárulni az életed céljaihoz? (móka, tudásmegosztás, közös élmények?)
Ilyen kérdések körül kavarogtunk, beszélgettünk párokban és közösen tegnap este az első COMMUNI-THINK! délutánon.
 
Aki kimaradt, online is beszállhatott a beszélgetés utóéletébe. A közösségi hírleveleinkben gyűjtünk ezután is válaszokat a bedobott „kutatói kérdésekbe”.
 
Elindítunk egy ötletdobozt is a térben, de ami a legfontosabb: ezután is várjuk élőben a csapattal megosztott kezdeményezéseket, a fejetekből kipattant ötleteket arról, hogyan teljen a tavasz, a nyár, a közösségi élet a KAPTÁRban! 
 

 

Tetszett? ...Akkor ne felejtsd el megosztani 🙂