VISSZA

KAPTÁR arcok – Ciaran Foley

Ciaran Foley - KAPTÁRarcok - KAPTÁR coworking Budapest

Ciaran Cork-ból, Írországból származik, de élete nagy részét New York-ban és Floridában töltötte. Felesége budapesti, így az elmúlt 20 év szorosan köti Magyarországhoz is. 2 évvel ezelőtt költözött Budapestre feleségével, kisfiával és kislányával, hogy a gyerekek megtanulhassanak magyarul és anyanyelvükön beszélhessenek a magyar nagyszülőkkel. Erre nincs sok esély Magyarországon kívül 😉 A gyerekek immár 6 és 2,5 évesen folyékonyan beszélnek angolul és magyarul is.

Mik a kedvenc KAPTÁR pillanataid?

A szerdai közösségi ebédek és a különböző apropók miatti összejövetelek hét közben.

Mi a legfontosabb lecke, amit megtanultál mióta szabadúszó vagy?

Tanuld meg a “lesz*rom” rafinált művészetét. A stressz öl. Tanuld meg, hogyan tehetsz szert a stresszmentes mindennapokra, hogy boldog és hatékony lehess. A legtöbben szerencsések vagyunk abban, hogy megválaszthatjuk a munkaadóinkat. Ha egy munka kikészít, válts. Dolgozz a feltételeiden.

Mi volt a legbosszantóbb az otthonról dolgozásban?

A munka és a pihenés közötti különbség erőltetése. Kezdetben otthonról dolgoztam Floridában egy New York-i cégnek. Végül az iroda bérlésnél kötöttem ki, mert egyszerűen nem tudtam tovább hazulról dolgozni. Folyamatosan elterelődött a figyelmem. Tíz éve helyfüggetlenül dolgozom, de sosem otthonról.

Tetszett? ...Akkor ne felejtsd el megosztani 🙂