VISSZA

KAPTÁR arcok – Nicole Fu

Bemutatjuk Nicole-t, aki Kanadában született és Szingapúrban nevelkedett. A legmeghatározóbb éveit Halifaxban, Tokióban és Montreálban töltötte. Utóbbi városban szerezte a diplomáját matematikából és statisztikából, és egy tech startupnál kezdett dolgozni, ezt követően pedig digitális nomád lett. Nicole szabadidejében szeret a természetben lenni és imádja a művészeteket.

Legfontosabb élettapasztalat, mióta szabadúszó lettél?

Kettő is van. Ne próbálj meg mindent egyedül csinálni. Vedd észre, ha valami nem megy úgy, ahogy kellene. Például: küszködsz a pénzüggyel, túl sok idődet és energiádat veszi el? Kérj segítséget, szervezd ki. A kapcsolattartás nem munka. A tervezés, kutatás nem munka. Légy aktív, tedd meg a lépéseket!

Mi a legjobb része a munkádnak?

Tanácsadóként szeretem az ügyfeleim és a problémák változatosságát és hogy teljes körű marketingesként minden nap csinálok valami újat. Szintén élvezem, hogy én választhatom ki azt, hogy mikor és hol dolgozom. Az időbeosztásomat az edzéseimhez igazítom, az ügyfelekkel való beszélgetéseket pedig különböző időzónákhoz. Ha napos idő van, dönthetek úgy, hogy aznap inkább nem dolgozom és helyette a szabadban töltöm az időmet. Távolról is dolgozom, így havonta váltom, hogy épp melyik városban vagyok.

Mi a legizgalmasabb számodra az új kihívásokban?

A félelem és a várakozás okozta szívdobogás, és az érzés, amikor valamivel sikeresen megbirkóztam. Tavaly nem sikerült megtanulnom ukulelézni, de sikerült egy snowparkban a korláton csúszni a snowboardommal.
Elindítottam egy szenvedély projektem is, a Coffee Colletif-et, és tanulom a Python-t, hogy egy webes applikációt csináljak művészet és utazás témakörben.

Miért választottad a KAPTÁRt?

 Az egyik barátom nagyon ajánlotta a KAPTÁRt, és engem teljesen megbabonázott. Emellett a weben is jó dolgokat olvastam róla.

Tetszett? ...Akkor ne felejtsd el megosztani 🙂