VISSZA

PODCAST STÚDIÓ BÉRLÉS A KAPTÁRBAN

A podcast rendkívül népszerű formája manapság a minőségi tartalom megosztásának: sokaknak kényelmesebben és könnyebben fogyasztható, mint egy cikk. Ráadásul ahogy elkezdett nőni a podcastek iránt érdeklődők száma hallgatóként, úgy egyre többen érzik magukban a bátorságot arra is, hogy “rádiósokká” váljanak az interneten, ahol a klasszikus rádiózással szemben sokkal egyszerűbb eljutni ahhoz a közönséghez, aki igazán kíváncsi ránk.

Miért érdekes nekünk a podcast stúdió?

Egyszerűen azért, mert szeretünk jó dolgoknak teret adni a KAPTÁRban. Kevés olyan ajánlatot találsz a podcast stúdió Budapest keresőszavak között, ahol még a technikai munkatársakat is projekt szerűen felbérelhetsz egy-egy adáshoz. Egyik tapasztalt tagunkkal Cseh Andrissal (freelancerblog.hu) együttműködve alkottuk meg a koncepciót, amiben minden technikai feltétel adott számotokra, hogy kiváló minőségű adást készíthessetek. Andris szakértelmének köszönhetően nem csak a szükséges eszközök és a helyszíni hangmérnöki támogatást adott, de utómunkában és szakmai tanácsadásban is rendelkezésre áll igény esetén. A felvételekhez a KAPTÁR Classic oldalának emeletén lévő M-es tárgyalónkat ajánljuk, ahol 4 beszélgető partner és egy hangmérnök is kényelmesen elfér csendben, szeparáltan, mégis világos és barátságos környezetben. Természetesen egyedi igények esetén nagyobb létszámú felvételhez is rendelkezünk térrel illetve eszközparkkal.

KAPTÁR stúdió árak, csomagok 

Szeretettel várunk titeket podcastolókat, örülnénk ha mi is részesei lehetnénk a legújabb, legizgalmasabb online hanganyagok elkészítésének. A nálunk készült releváns podcasteket szívesen osztjuk meg közösségünk tagjaival is.

A podcast stúdió az alábbi árakon érhető akár egy adásra vagy akár podcast sorozatra:

  • 1 óra podcast felvétel (1-4 fő, utómunka nélkül): 29.500Ft + áfa
  • 6 alkalomra 15%, 12 alkalomra 30% kedvezménnyel
  • 1 órás podcast profi utómunkája (Cseh András által elkészítve): 20.000Ft + áfa

Várunk benneteket és kíváncsiak vagyunk minden visszajelzésre podcast studio témakörben!

Tetszett? ...Akkor ne felejtsd el megosztani 🙂