VISSZA

KAPTÁR arcok – Effe Thompson

Ismerkedjetek meg új csapattagunkkal, Effe Thompsonnal, aki Ghánából érkezett hozzánk, és július óta gondos gazdája a Happeningnek és az ott zajló a rendezvényeknek. Effe jelenleg marketinget tanul, és komoly tervei vannak a jövőre nézve.

A nevem Effe Thompson, a Budapesti Gazdasági Főiskolán tanulok. Tavaly szeptemberben költöztem Magyarországra. A zenéért élek és mindenféle művészeti ágért, de sokkal jobb vagyok az előzőben, mint az utóbbiban. Szeretek új emberekkel találkozni, szerintem ez egy sokkal klasszabb módja annak, hogy kultúrákat ismerjek meg és általános tudást szerezzek, mivel sokat olvasni nem szeretek. 🙂 Jelenleg próbálom megvalósítani azt az álmomat, hogy egy szexuális zaklatással foglalkozó ügyvéd legyek: egy nem kormányzati szervezetnél, vagy valamilyen alapítványnál.

Izgatott vagyok, hogy itt dolgozom és megtapasztalhatom az emberi sokszínűséget. 🙂

Mi volt az első benyomásod, mikor beléptél a KAPTÁRba?

Gyönyörű és különleges. Soha nem voltam még olyan ‘irodában’, mint ez. 🙂

Hogy írnád le a KAPTÁRt három szóban?

Békés, világos, találékony

Mikor meghallottad azt a szót, hogy ‘KAPTÁR’, mire gondoltál?

„Capital??? like it’s in the Capital ???”

Melyik az a zene, aminek a hallatán a KAPTÁRra gondolsz (vagy mi az, ami leginkább leírja számodra a ‘KAPTÁR érzést’)?

Sia – Flames… Az első hetemre gondolok, egyik alkalommal egy pohár vízért indultam, és a háttérben pont ez a szám ment, és azt mondtam magamnak “Ez a hely király.” mert Sia az egyik kedvenc előadóm. Azóta mindig, mikor meghallom a KAPTÁR jut eszembe.

Mi a legviccesebb emléked Budapest kapcsán?

Inkább a legizgalmasabb, nem csináltam még annyi mindent, de fölmenni a barátokkal a Citadellához és hallgatni, ahogy az emberek a sötétben zenélnek különböző helyeken, majd végül elérni a tetejét, hogy megtekinthesd a kilátást.

Tetszett? ...Akkor ne felejtsd el megosztani 🙂