VISSZA

Az iroda, ami helyt ad az összes megbeszélésednek szabadúszóként

Tudtad, hogy 2019 óta Magyarországon már több az egyéni vállalkozás, mint a társas? Ez egyáltalán nem véletlen, ahogy az sem, hogy egyre többször halljuk azokat a szavakat, hogy freelancer vagy digitális nomád. A vállalkozások online formába terelése egyre több ember számára elérhető, így nem csoda, hogy évente ezreket csábít át az alkalmazotti létből a helyfüggetlen munkavégzésbe. Az a meghatározó trend még ugyan tartja magát, hogy a  marketing az egyik legnépszerűbb terület, de szabadúszó fejlesztőből is akad szép számban. A coaching, és a mentorálás sem kíván most már nagyvállalati céges hátteret, de jogásszal, íróval, tankönyvfejlesztővel és 3D grafikussal is összefutottunk már irodánkban.

Hogy mik az előnyei a freelancerkedésnek, azt talán senkinek sem kell sorolni. Felszabadító érzés, hogy a magad ura lehetsz, te osztod be az idődet, és nincs többé 9-től 5-ig tartó munkaidő. Mi mindenkit csak bíztatni tudunk rá, hogy vágjon bele, hiszen rengeteg extra jó fej szabadúszó “sorstársat” ismerhetsz meg, akikkel akár közös projekteken is dolgozhatsz.

De mielőtt még csak a sikerekről beszélnénk, nem mehetünk el olyan részletek mellett, mint a munka, és ahhoz kapcsolódó végtelen számú megbeszélés, egyeztetés, telefonhívás vagy találkozó. Az újdonsült egyéni vállalkozók általában az első hónap után szembesülnek vele először, hogy egyre gyakrabban kell sort keríteni egy-egy személyes találkozóra. Az első néhány alkalommal persze szuper egy online megbeszélés is, de a produktív munka és profizmus sokszor elengedhetetlenül kívánja a személyes találkozót partnereiddel, alvállalkozóiddal. Ilyenkor pedig jönnek a szokásos kellemetlen körök… Találkozzatok otthon? Kizárt, a család többi tagja is otthon van. Egy kávézó a sarkon? Kényelmetlen, zajos, ráadásul a gatyád is otthagyhatod, ha meghívod az ügyfelet a legkülönlegesebb ecuadori specialty kávéra.

Épp erre kínálunk megoldást a KAPTÁRban, ahol szuper lehetőséget kínálunk, hogy rugalmasan, online foglalj tárgyalót akár 1 órára is. Nálunk lehetőséged van a napirendedhez igazítva, kedvező díjazás mellett egy profi, inspiráló és csendes környezetbe megszervezni a meetingjeidet, legyen szó akár ügyfeleidről, akár kollégáidról. Ha esetleg épp egy hatalmas projektmunkában vagytok akkor pedig könnyedén tömbösítheted az órákat, hiszen egész napos tárgyaló foglalásra is van lehetőséged, amit a szünetekben akár privát irodának is használhatsz, ugyanis a tárgyalóterem erre az időszakra csak a tiétek, miközben nem kell fizetned egy iroda egész havi bérleti díját. Nálunk amúgy is mindent megtalálsz, amire a napi munkavégzés során szükséged lehet. Sőt, könnyen lehet, hogy egy mastermindba, izgalmas workshopba vagy épp más üzleti megbeszélésbe botlasz, ami remek lehetőség tudásod és kapcsolati hálód bővítésére. 

Az írás szerzője Papp Viktorina, online marketing szakértő, PPC specialista.

Tetszett? ...Akkor ne felejtsd el megosztani 🙂