VISSZA

NETWORK A KAPTÁRBAN

Manapság nehéz megnyitni bármilyen esemény naptárat anélkül, hogy a “networking” kifejezés ne jöjjön velünk rögtön szembe. Egyre inkább központi szerepet kap ez a KAPTÁRban is, lásd akár a digitális nomádokat megmozgató Speed Networking vagy Nonverbal Networking programjainkat. De mi is pontosan a networking jelentése? 

A networking, vagy magyarul kapcsolatépítés, az a finomra hangolt folyamat, amely során kapcsolatokat hozunk létre, fejlesztünk és ápolunk másokkal, legyen szó személyes vagy szakmai kapcsolatokról. Ezáltal kölcsönösen előnyös “szakmai szálakat” alakíthatunk ki, amelyek segíthetnek üzleti vagy akár személyes célok elérésében.

A KAPTÁR ebben a kontextusban (is) egy ideális helyszín a kapcsolatépítésre. Ez a közösségi tér, amely egyben munkahely is, lehetőséget nyújt arra, hogy hasonló érdeklődésű, de különböző területeken tevékenykedő szakemberekkel ismerkedjünk meg. A közös munkavégzés, a rendezvények, workshopok vagy csak egy egyszerű (specialty) kávézás során lehetőség nyílik új emberekkel találkozni, ötleteket megosztani, és ezáltal új üzleti kapcsolatokat kialakítani.

 
 

Az üzleti kapcsolatépítés kiemelt jelentőségű a vállalkozók, startupok, szabadúszók és üzleti döntéshozók számára. A KAPTÁR környezete inspiráló atmoszférát biztosít a kreatív gondolkodáshoz és a közös projektekhez. Itt a networking tevékenység nem csak, hogy természetes, de szinte elengedhetetlen része a mindennapoknak. A spontán beszélgetések, szervezett események, vagy közös munkafolyamatok mind-mind hozzájárulnak a szakmai kapcsolatok mélyítéséhez és az új lehetőségek felfedezéséhez.

A networking jelentése tehát messze túlmutat az egyszerű ismeretségen. Ez egy aktív és tudatos folyamat, amely során értékes kapcsolatokat építünk és ápolunk. A KAPTÁR ebben az értelemben több mint egy munkatér; ez egy platform, amely összehozza a hasonló gondolkodású szakembereket, és elősegíti a sikerorientált üzleti kapcsolatok kialakulását.

Van már irodád, de mégis szeretnél kapcsolódni az itteni közösséghez és mindennapokhoz? Akkor neked találtuk ki a Közösségi Tagságunkat

 
 

Tetszett? ...Akkor ne felejtsd el megosztani 🙂