VISSZA

KAPTÁR: Ráadások

Elérhető székhelyszolgáltatás. KAPTÁR coworking Budapest

A KAPTÁRban mindenki egyéniség („Én nem!”), mindenki szereti magára szabni a feltételeket, meghatározni, hogy dolgozik. Épp ezért mi is igyekszünk a lehető legrugalmasabban az igényeitekhez szabni mindazt, amit a coworking tagságotokhoz adunk. Nektek dolgoztuk ki a kiegészítőinket, amiket a bérleted mellé válthatsz meg, hogy még kényelmesebbé vagy ésszerűbbé tedd a csomagodat. Íme:

Kávéfüggők, sziasztok!
Nem szereted követni, hogy mennyit iszol? Mindig kifutsz az előre megváltott kávé-, teakeretből? A bérletedhez megváltható melegital csomagokkal annyi kávét és teát ihatsz, amennyit a kardiológusod engedélyez… sőt, mindezt átlagosan több mint harmadával olcsóbban is!

Állítsd meg az időt!​ 
Ha K-s bérletet váltottál nálunk, de már előre látod, hogy a hó végéig nem tudod felhasználni minden KAPTÁRnapodat, akkor 6.000 Forint + Áfa áron további max. 30 nappal kitolhatod a bérleted érvényességét. A KAPTÁRhosszabbítóval egyetlen napod sem vész kárba.

Tárold a holmid a KAPTÁRban! 
Bármilyen bérleted van nálunk, havi 6.000 Forint + Áfa áron zárható szekrényt bérelhetsz, ahol a laptopodon kívül a fontos irataidat és a különlegesen titkos aktáid is biztonságban tárolhatod. 

Papírozd le nálunk!
Ha a munkád miatt sokat kell nyomtatnod, akkor van az a pont, amikor már körülményes és nem költséghatékony oldalanként számolni. Válts inkább korlátlan nyomtatásra havi 6.000 Ft + ÁFÁ-ért. Multifunkcionális nyomtatóink intézik majd a papírmunkád.

A céged is megérdemli!
Ha már a KAPTÁRban van a bázisod, miért ne lennétek együtt a cégeddel? Bérleteseinknek 25% kedvezménnyel biztosítjuk, hogy cégük számára is a KAPTÁR legyen a biztos bázis, akár hivatalos székhelyként, vagy csak postai címként. 8 év tapasztalat és több, mint 50 elégedett ügyfél a garancia.

Tetszett? ...Akkor ne felejtsd el megosztani 🙂