VISSZA

KAPTÁR arcok – Precognox csapat: Gelencsér Gábor és Kása Károly

Gelencsér Gábor, Kása Károly - KAPTÁRarcok - KAPTÁR coworking Budapest

Egy Precognox nevű, közel harminc fős, vidéki szoftvercég pesti csapata vagyunk. A cégünkben olyan ügyfélkihívásokkal foglalkozunk, amikor emberi nyelven írt szövegekből lehet értékes adatokat kinyerni és az adatokból hasznos információhoz juttatni a felhasználókat például kereséssel és vizualizációval.

Legfontosabb élettapasztalat, mióta coworker lettél?

Gábor: Liverpool szebb és nem esik annyit az eső, mint sokan mondják.

Karesz: introvertáltként mindig újra megtapasztalni, hogy ha beszélgetek valakivel akit eddig nem ismertem, abból mindig valami aktuális izgalmas, érdekes és jó jön ki.

Mi a legjobb része a munkádnak?

Gábor: Új szoftverek kipróbálása, hibamentesebbé tétele.

Karesz: az, amikor látom ahogy a projektmunkákon keresztül fejlődnek a munkatársaink. A legnagyobb eredménynek azt élem meg amikor egy-egy új kihívásnál korábbi önmagához képest felelősségteljesebb szerepet vállal valaki és önállóan viszi azt.

Mi a legizgalmasabb számodra új kihívásokban?

Gábor: Az ismeretlen felfedezése.

Karesz: új kihívás alatt most egy új ügyfél problémáját értve, nagyon izgalmas ahogy kibontjuk a célra legmegfelelőbb megoldást és elkezdi látni a megrendelőnk, hogy milyen jó lesz neki a kész megoldás a “fájdalmára”.

Örülnénk, ha azt is megosztanátok velünk egy mondatban, hogy miért választottátok a KAPTÁRt. 🙂 

A választásunkban szempont volt, hogy mindennapos online csapatmegbeszéléseinkre találjunk bármikor egy csendes szobát. Szeretjük, hogy variálni tudjuk, hogy ülve vagy akár állva is dolgozhatunk szerte az épületekben. Mi egy fix irodából költöztünk a Kaptárba, tehát az is mellette szólt, hogy – most már egy harmadik, szoftverfejlesztő munkatársunkkal bővülve is – költséghatékonyabb. Plusz élvezzük a pesti belváros nyüzsgését is.

Tetszett? ...Akkor ne felejtsd el megosztani 🙂