VISSZA

CSALÁDI COWORKING BÉRLET

Nem csak a házimunka felosztható

Kisgyerekes szülők a megmondhatói: kevés csodálatosabb dolog van annál, mint amikor az elmélyült munka közepette egy angyali rosszcsont a hátunkra vetődik – igaz, nem is sok minden megy jobban a produktivitás rovására…

Az ember kötéltáncosként próbál egyensúlyozni, egyszerre lenni briliáns elme és figyelmes szülő, amit, valljuk be, nehéz napról napra abszolválni, és néha-néha bizony mindannyiunknak igénye van a zavartalan munkakörnyezetre. Új kezdeményezésünk értelmében mostantól szabadon megosztva használhatjátok a KAPTÁR összes bérlettípusát!

 

Apa dolgozik, anya főz – ki-ki, ahogy jónak látja, de szerintünk ez a szemlélet már a múlté. Mint ahogy a ló túloldalára sem szükséges átesni. Miért ne lehetne, hogy a nap egyik felében így, a másik felében úgy legyen? Mostantól szabadon eldönthetitek, hogy a nap során, vagy a hét adott napján melyikőtök dolgozik bent a KAPTÁRban. Mi teljesen nyitottak vagyunk bármilyen felállásra (családi-baráti-rokoni összetétel), a lényeg, hogy a közös bérletetek egyszerre mindig az egyikőtök használhatja, tetszőleges megosztásban.

Gyertek a KAPTÁRba felváltva, hogy minőségibb legyen az együtt töltött idő otthon!

Minden további kérdésetekre szívesen válaszolunk személyesen a KAPTÁRban, vagy elérhetőségeink bármelyikén.

ÉRDEKELNEK A RÉSZLETEK

 

Tetszett? ...Akkor ne felejtsd el megosztani 🙂