VISSZA

KAPTÁR arcok – Tímár André

Tímár André 19 évesen még az egyetem alatt egy gyerekkori barátjával kitakarított egy tárolónak használt garázst, ahol két laptoppal elkészítettek 1-2 weboldalt, hogy legyen nyáron pénzünk fesztiválozni. Ez az ötlet 4 évvel később egy 5 főt teljes állásban foglalkoztató vállalkozássá nőtte ki magát nemzetközi portfólióval és végtelen lehetőséget rejtő partnerhálózattal Budapesten.

“Pécsen születtem, és ott is nőttem föl. Kéttannyelvű gimnáziumot végeztem, majd közgazdaságtudományt kezdtem el tanulni. Egyetem alatt rájöttem hogy nem ebben a tempoban szeretnék haladni, több olyan ember is volt a baráti körömben aki már a saját lábán állt (több kevesebb sikerrel) és én is ezt szerettem volna elérni, vagy legalábbis nem csak várni hogy az életem megoldja magát egy diplomától.

19 évesen hobbi szinten elkezdtünk weboldalak fejlesztésével foglalkozni szinte semmi szakmai tudással, amit pár hónap siker, majd pár hónap csalódás követett. Elhatároztuk, hogy csapatot építünk és piacképes tudással fogunk újult erővel nekifutni. Sikerrel jártunk és egyre többen lettünk egyre több projekttel és elégedett ügyféllel. Az egyetem teljesen háttérbe szorult, minden napom csak a szakmai fejlődésről és munkák elvégzéséből állt reggeltől estig, ezt akartam csinálni és semmi más nem érdekelt. Nőni akartunk, sokkal több pénzt szerettünk volna keresni és egyre jobban kezdett tetszeni a vállalkozó élet azon felül, hogy szinte a teljes nulláról építettük fel az egészet tudásban és pénzügyileg is így sokszor rettenetesen stresszes volt, vagy könnyű lett volna csak feladni.

Idén költöztem fel Pestre, kellett a változás, szerettem volna pörgősebb közegben dolgozni és szórakozni. Pár hónap otthon dolgozás után elkezdtünk irodát keresni, így esett a választás a KAPTÁRra, amikor beléptem éreztem hogy ez AZ a hely, amit keresek, ahol szívesen ülök napi 18 órákat is, ha éppen a munkám ezt igényli és azóta nem változott a véleményem. Fantasztikus ez a közösség és hálás vagyok hogy a tagja lehetek!”

Mik voltak a legviccesebb/legjobb KAPTÁR pillanataid eddig?

Az első közösségi ebédem volt talán az első legjobb élmény, egy kicsit kínos / erőltetett program helyett amire számítottam szerintem több mint egy órát ültünk az ebéd után és beszélgettünk többen munkáról, ügyfelekről és adtunk egymásnak hasznos tanácsokat. Ezen felül az első hajnalig nyúló kaptározás volt még talán egy kiemelkedően pozitív dolog amikor hajnal 1-kor de sikerült átadni egy projektet.

Legfurcsább networking élmény?

Kb. 2 hét után összefutottam egy olyan pécsi ismerősömmel akivel már szinte 3 éve teljesen megszakadt a baráti kapcsolatunk és az egyik reggel közel 1 órát beszélgettünk hogy kivel mi történt az elmúlt pár évben.

Legfontosabb élettapasztalat, mióta coworker lettél?

Az emberek meglepően tisztelettudóak és kulturáltak egy coworking irodában, soha nem gondoltam volna, hogy egy csapat “vad idegen” ilyen összetartó közösséget tud alkotni minden tekintetben.

 

Tetszett? ...Akkor ne felejtsd el megosztani 🙂