VISSZA

IRODA BÉRLÉS A KAPTÁRBAN

Kiadó irodát keresel Budapesten? A fővárosban, ahol a vállalkozásoké és az innovációé a főszerep, a KAPTÁR kiemelkedik, mint a tökéletes helyszín azok számára, akik rugalmas, inspiráló és központi helyen lévő irodateret keresnek. Az irodabérlés ezen a prémium helyszínen lehetővé teszi a vállalkozások és egyéni vállalkozók számára, hogy egy dinamikus környezetben dolgozhassanak, ahol a lehetőségek végtelenek.

Kinek lehet érdemes privát irodát bérelni vagy coworking irodában dolgozni?

 

A KAPTÁR alapítása óta folyamatosan követjük az irodapiac változásait, látjuk és igyekszünk alkalmazkodni azokhoz az igényekhez amikkel alternatívát tudunk biztosítani olyan vállalkozások számára, melyeknek gyakran nem gazdaságos egy saját, állandó irodát üzemeltetni. Evidens, hogy a dolgozók nyugodt és hatékony munkavégzéséhez elengedhetetlen a minőségi irodai környezet. A „home office” előnyeinek felismerésével együtt pedig egyre több nagyobb, régóta működő cég is arra a következtetésre jutott, hogy havi néhány alkalommal elegendő összehozni a teljes csapatot, vagy csak bizonyos eseményekre bérelni munkaállomásokat a dolgozók számára. De nagyon nem mindegy, hogy hol. A KAPTÁR coworking iroda sokféle vállalkozás részére jelent kedvezőbb választást, mint egy saját iroda fenntartása. Bemutatunk néhány olyan vállalkozás típust, melyek hatékonyan használják a KAPTÁRt és akik példája alapján az e sorokat olvasó cégvezetők számára is érdemes lehet fontolóra venni a KAPTÁR szolgáltatásait:

 1. Kezdő vállalkozások: A kezdő vállalkozások gyakran még nem rendelkeznek nagy költségvetéssel, éppen ezért ideális megoldás a KAPTÁR coworking iroda használata, vagy KAPTÁRos privát iroda bérlése. Ezeken túl mindenféle rugalmas bérleti konstrukciókat is kínálunk és rendszeresen találunk ki személyre szabott csomagokat is amelyek segíthetnek minimalizálni az induló költségeket.
 2. Szabadúszók, freelancerek és egyéni vállalkozók: Tudjuk, hogy a KAPTÁRba érkező freelancerek, egyéni vállalkozóknak gyakran változó munkakörnyezetre van szükségük, éppen ezért folyamatában látjuk, hogy a KAPTÁR coworking iroda adottságait mennyire jól tudják kihasználni. A nyugodt és inspiráló munkakörnyezet mellet az irodában dolgozó, változatos hátterű coworkerek közössége szuper egészséges munkakörnyezetet biztosít, jó helyszíne a kapcsolatépítésnek és az együttműködéseknek egyaránt.
 3. Kis- és közepes vállalkozások: A KAPTÁRban dolgozó kis- és közepes vállalkozásoknak, kisebb csapatoknak nem szükséges túl nagy iroda, így a KAPTÁR coworking iroda kisebb privát irodái, heti 1-2 napos találkozásokhoz közösségi terei vagy tárgyalói megfelelő megoldást jelentenek. A bérlési költségek alacsonyabbak lehetnek számukra, mint egy hagyományos szolgáltatott iroda, depláne irodaként bérelhető lakás esetében, valamint jóval rugalmasabb amit kínálni tudunk, és a változó munkaerőigényhez is könnyebben tudunk alkalmazkodni.
 4. Utazó vállalkozók, távmunkások és home-office-ban dolgozók: Ezen vállalkozó típusoknak a legtöbbször nincs szükségük hagyományos kiadó irodára, de időnként kifejezetten igényük van az otthon zajától kicsit távolabbi, kellemes de főként nyugodt munkahelyre, ahol produktívan tudnak dolgozni. Elválasztani a magánéletet a munkától. Ráadásul itt új embereket ismerhetnek meg, sőt, akár ügyfeleket is tudnak fogadni egy kisebb- vagy komolyabb eseményt is tudnak szervezni egy nagyobb tárgyalóteremben.
 5. Növekvő vállalkozások: Ezek a csapatok azok, akiknek csak heti pár napon, vagy csak alkalmanként van szükségük egy kiadó irodára. Itt is ideális választás a KAPTÁR. Pont megfelelő amit nyújtani tudunk. Felszereltség, rugalmas időbeosztás és kapacitási adottságok akár egy privát iroda másik, akár több csapattal közös használatával. A kibővített munkaterületi igényeket könnyen kezeljük a KAPTÁR-ban, ezzel lehetőséget kínálva a rugalmas létszámnövekedésre is.
 
 

A hagyományos irodabérlés korlátainak kiküszöbölése

 

Az irodabérlés Budapesten gyakran nagy kihívást jelenthet mind az induló vállalkozások, mind a nagyobb cégek számára. A tradicionális irodák bérlésének ára  gyakran az egekbe szökhet, és rugalmatlan megoldásokat nyújthatnak. A KAPTÁR azonban újraértelmezi a kiadó irodák fogalmát.

A KAPTÁR Budapest egyik legrégebbi és régóta egyik legkedveltebb coworking irodája, ahol olyan irodabérlési lehetőséget is nyújtunk a vállalkozások számára, amely során nem merül fel „üresjárat”, így nem kell fenntartási költségeket fizetni olyan időszakokra, amikor az iroda nem lenne használatban, a hagyományos irodákhoz képest. Nincs szükség hosszú távú szerződésekre sem, így a cégek rugalmasak tudnak maradni, és nem kell évekre elkötelezniük magukat. Persze örülünk, ha egy cég, egy csapat sok éven át KAPTÁRos marad, ha nálunk “válik felnőtté”, növekszik és növi ki először az egyik kisebb majd akár a közepes és nagy privát irodánkat is. Mindehhez adottak a szükséges technikai feltételek, és olyan eszközöket is tudunk biztosítani, amelyek megkönnyítik a mindennapi munkát. A hét minden napján, 0-24 órában.

A KAPTÁR iroda tökéletes arra, hogy ügyfeleiddel vagy partnereiddel az üzleti megbeszéléseid, akár a saját bérelhető privát irodádban vagy akár a KAPTÁR valamelyik kényelmes tárgyalójában tartsd. Ez különösen előnyös lehet otthonról dolgozók számára, akik saját lakásuk vagy házuk helyett egy modern, igényes és inspiráló helyen fogadnák üzleti partnereiket egy finom kávé mellett, ezzel növelve a vállalkozás imidzsét is.

A KAPTÁRban minden kiadó privát iroda, úgy van kialakítva, ahogy a bérlő szeretné, de a célunk mindig az, hogy a környezet elősegítse a kreativitást és a produktivitást. A tervezéstől a technológiai támogatásig mindenben partnerek vagyunk, hogy a KAPTÁR az irodabérlés Budapest egyik leginkább vállalkozóbarát központjaként szolgálhasson. Ezen felül, az itt dolgozók nem csak munkaterületet kapnak, hanem hozzáférést is rengeteg olyan eszközhöz és szolgáltatáshoz, amelyek elősegítik a növekedést és a kapcsolati rendszer építését.

 

A produktivitás és a mentális egészség javítása

 

A KAPTÁR tagságát választókkal sokat beszélgetünk és úgy tűnik igazolható, hogy az irodabérlésnek számos pozitív pszichológiai hatása lehet az otthoni munkavégzéssel vagy saját iroda fenntartásával szemben. Ezek közé tartoznak:

 1. Munka és magánélet elkülönítése: Az irodabérlés lehetővé teszi a munkavégzés helyének és a személyes élet területének elkülönítését. Ez segíthet abban, hogy az emberek jobban koncentrálhassanak a munkájukra, és kevésbé zavarják őket az otthoni teendők vagy magánéleti események.
 2. Szociális kapcsolatok erősítése: Az KAPTÁR biztosította irodai környezet lehetőséget nyújt arra, hogy az emberek interakcióba lépjenek egymással, megosszák ötleteiket és tapasztalataikat. Ez segíthet a szociális élet támogatásban, amely pozitívan befolyásolhatja az alkotói gondolkodást és a kreativitást.
 3. Professzionális környezet: A KAPTÁRos privát irodákat igényesen alakítottuk ki, és a tapasztalatok alapján olyan professzionális környezetet is kínálnak így, amely inspirálhatja a dolgozókat. Az ilyen irodában való munkavégzés segíthet abban, hogy az emberek fókuszáltabbak legyenek és hatékonyabban dolgozzanak.

 

Az mondják, hogy a coworking irodák használata segíthet a dolgozók általános mentális egészségének fenntartásában és a stressz enyhítésében is. Mi is nagyon hisszük, hogy ez így van, ezért a KAPTÁRban:

 1. Nyugodt és kényelmes környezetet biztosítunk,  amely segíthet csökkenteni a napi feszkót és javítani a bent dolgozók mentális egészségét, kiszakadva a megszokott otthoni vagy hagyományos irodai környezetből.
 2. Kényelmes pihenőhelyeket kialakítva lehetőséget nyújtunk a pihenésre és relaxációra. Így a a bent dolgozók kikapcsolódhatnak és relaxálhatnak is akár, ami segíthet felfrissíteni az elmét.
 3. A nyitott terek és a tárgyalószobák segítségével közvetlenebbül tudnak kommunikálni egymással az emberek, mint egy hagyományos irodaház elszeparált szobái és asztalai között.

 

Mit nyújt Neked a KAPTÁR, ha Budapesten, nálunk bérelnél irodát?

 

A KAPTÁR belvárosi elhelyezkedése ideális, Budapest szívében találsz minket, könnyen megközelíthető helyen, szemben a Bazilikával. Bármilyen tömegközlekedéssel jöhetsz, hiszem közel vagyunk a város főbb közlekedési csomópontjaihoz (Deák tér, Nyugati pályaudvar) de autóval is megoldható azért, csak meg kell csípni egy jó parkolóhelyet. Mindenesetre a KAPTÁR elhelyezkedése kényelmes lehet mindenki számára, aki a nyüzsgő belváros egy nyugodt szegletében szeretne dolgozni. 

Az iroda legnagyobb előnye az, hogy sokféle  irodai megoldás és lehetőség közül választhatsz. A privát irodák mellett bőven van lehetőség alkalmi vagy hosszabb távú bérletkonstrukciók, esetleg csapatoknak összeállított csomagok választására is.  Így minden vállalkozás megtalálhatja a számára ideális megoldást. Nem kell feltétlen hosszú távú szerződésekre elkötelezned magad, így rugalmasan alkalmazkodhatsz a céged és a piaci környezeted változásaihoz. 

Izgalmas és fontos feature, hogy a KAPTÁR-ban lehetőség van a világ minden tájáról és igazán változatos szakmai hátterekből érkező vállalkozókkal és szabadúszókkal is ismerkedni, kapcsolatot építeni, beszélgetni, ami nagyszerű lehetőséget kínál az ötletek megosztására, az együttműködésre és az új üzleti lehetőségek felfedezésére.

Bérelhető privát irodáink és munkaállomásaink modern és inspiráló környezetet kínálnak, amely serkenti az együttműködést és az ötletelést. Az iroda számos a hatékonyságot segítő modern felszereléssel és kütyüvel rendelkezik, mint a villámgyors wifi,  whiteboardok, LCD monitorok, flipchartok és hangtechnikai eszközök vagy akár az applikáció alapú beléptető rendszer. Ha munkádból adódóan telefon- vagy videóhívásokat is kell folytatnod az sem gond, hiszen erre a célra nyugodtan használhatod ingyen a szabad tárgyalókat vagy telefonfülkéinket, így nem zavarod coworking társaidat a munkájuk közben.

Az irodánkban attól sem kell tartanod, hogy eltűnik bármilyen eszközöd, ha kimennél a mosdóba, mint egy átlagos kávézóban. A tagok biztonságáról ujjlenyomatolvasó és kamerarendszer is gondoskodik, úgyhogy nálunk szabadon és egyszerre biztonságban dolgozhatsz. A 2012-es nyitásunk óta még soha semmi nem tűnt el a közösségi irodánkból.

 

SZOLGÁLTATÁSAINK

 

A hagyományos iroda bérlési árak Budapesten az egekben járnak. A KAPTÁR szolgáltatásait azonban megfizethető áron veheted igénybe úgy, hogy közben a minőségi, kényelmes és modern munkahelyről sem kell lemondanod.

ALKALMI COWORKING

COWORKING TAGSÁG

 

PRIVÁT IRODA

 

Nem kell többet a drágábbnál drágább kiadó irodák között kutatnod Budapesten, ha a KAPTÁR privát irodáit választod! Bérelhető helységeink nem csak költséghatékonyabbak a hagyományos szolgáltatott- vagy lakásirodákhoz képest, de lehetőséget nyújtunk nektek az alkalmi vagy rendszeres irodahasználatra is. Privát bérelhető termeinkben hatékonyan tudtok csapatban dolgozni, vagy szeparált munkaterületeken elvégezni munkátokat. Irodáink rugalmasak, hiszen online is foglalhatsz, amelyet egyszerűen, pár kattintással tudsz módosítani is. Az iroda felszerelését és berendezését saját igényeidre szabjuk. 

Alábbi irodáinkat tudod igénybe venni (nagyobb létszámszükséglet esetén workshop szobáinkat tudjuk biztosítani számotokra):

PRIVÁT IRODÁINK

 

A KAPTÁR közösség

 

A KAPTÁR-ban nem csupán egy minőségi kiadó iroda áll rendelkezésedre, hanem egy közösség is, amely összeköti a hasonló gondolkodású szakembereket és vállalkozókat. Itt nem csak szakmai partnerekre találhatsz, hanem életre szóló barátságokat is köthetsz. Rengeteg nemzetközi tagunk is van, így egy igazán különleges és sokszínű csapat részese lehetsz.

Rengeteg programunk van, amelyet tagjainknak szervezünk, legyen szó egy egyszerű szerda esti vacsoráról, egy nyári esti grillezésről, változatos előadásokról, workshopokról, kirándulásokról, vagy akár egy laza hangulatú sörözésről! Megéri KAPTÁR-osnak lenni, mert a kellemes munkakörnyezet mellé egy összetartó és inspiráló közösségbe is tartozhatsz!

Az irodabérlet Budapesten, a KAPTÁRban tehát többet jelent egy egyszerű munkahelynél. Ez egy olyan hely, ahol a modern design, a funkcionalitás és a közösségi hálózat találkozik, így teremtve ideális környezetet Neked és a sikereidnek. Lépj kapcsolatba velünk még ma, és fedezd fel, hogy mi teszi a KAPTÁRat a budapesti irodabérlés okos választásává!

 

Tetszett? ...Akkor ne felejtsd el megosztani 🙂