VISSZA

Non-stop produktivitás a KAPTÁRban

0-24 Produktivitás a KAPTÁRban. KAPTÁR coworking Budapest

„Maratonisták vagyunk mi is!”, mondja Dani az egyik közösségi ebédnél, amikor Dóriról, a KAPTÁR alapítójáról kiderül, hogy már 9-szer(!) futott maratont, legutóbb épp Münchenben. Dani coming outjára többen felkapják a fejüket: a kaptárosok sok mindent tudnak egymásról, de arról sejtelmük sem volt, hogy az általa vezetett kreatív ügynökség tagjai mind hosszútávfutók…

Nem is azok 🙂 A következő pillanatban Dani elröhögi magát:

„Maratonisták vagyunk, csak egy kicsit másképp… Mi meló-maratonokat futunk, méghozzá elég rendszeresen: nagyjából minden leadás vagy prezentáció előtt. Mit csináljunk, a legkreatívabb ötletek valahogy mindig az éjszakai brainstormingokból jönnek ki.”

Azzal, hogy időnként – szó szerint – éjt nappallá téve dolgoznak, Daniék koránt sincsenek egyedül. Ha valaki a Bazilika szomszédságában lévő Révay közben jár, az éjszaka közepén vagy akár hajnalban is láthat kaptárosokat. Olyanokat, akik épp a laptopjukon írnak, a tárgyalóban brainstormolnak vagy épp egy másik időzónában lévő ügyfelükkel Skype-olnak.

non-stop, éjjel-nappal, kaptár, coworking

A KAPTÁRban ugyanis mindezt éjjel-nappal megtehetik. Minden FIXIE– és – a nemrégiben bevezetett 24 órás extrának köszönhetően – akár FLEXIE-bérlettel is igénybe vehető a közösségi iroda azon szolgáltatása, hogy a tagok bármikor, a nyitvatartási időn túl, hétvégén és akár ünnepnapokon is bemehetnek dolgozni. Ehhez még kulcsra sincs szükségük, elég hozzá az ujjlenyomatuk és/vagy az okostelefonjuk, amelyen fut a megfelelő KAPTÁR app.

„Akik nem ismerik a KAPTÁRt, csodálkozva szokták kérdezgetni, hogy nincs-e biztonsági kockázata annak, ha a bérletesek éjjel-nappal, szabadon jöhetnek, mehetnek”, meséli Áron, a közösségi iroda másik alapítója – aki egyelőre szintén csak work-marathonokban utazik 🙂 „A KAPTÁR ujjlenyomatleolvasójának és zártláncú kamerarendszerének köszönhetően azonban a nonstop hozzáférés tökéletes biztonsággal párosul. Arról nem is beszélve, hogy itt nem idegenekről van szó, hanem kaptárosokról, a közösségünk tagjairól. Persze ahhoz, hogy ezt valaki igazán értse, ki kell próbálnia a KAPTÁRt.”

Ehhez most egyetlen mozdulat is elég: ide kattintva ugyanis azonnal „megmenthetsz” magadnak egy időpontot, amikor a KAPTÁR megmutatja, mit nyújthat neked, személyesen.

Méghozzá akár twenty-four/sevenben, ahogy az angol nyelvű kaptárosok mondják 🙂

Tetszett? ...Akkor ne felejtsd el megosztani 🙂