VISSZA

MEGÚJULT A KAPTÁR BELSŐ OLDAL

Sokan használjátok már, de kevesen használjátok ki, mi pedig még a jó magyar megnevezéssel is küzdünk. ☺ Szóval megújult a KAPTÁR Member Portál (ügyfélportál, belső oldal, belső tagi platform…?) külseje és belseje egyaránt. Bár mi imádjuk a személyes kapcsolatot és ügyeket, de ezen a felületen nem csak hogy majd minden a KAPTÁRral kapcsolatos ügyeteket tudjátok intézni, de még a közösségi kapcsolataink is pörgethetők.

Az alábbiakban néhány kép segítségével mesélünk a funkciókról és lehetőségekről, de a legjobb móka, hogy ha saját magatok fedezitek fel a KAPTÁR tagi felületét. Jelezzetek vissza ha bármi problémába ütköztök és használjátok szeretettel.

 

Néhány hasznos infó, betekintés a működésbe

A felület mindenki számára elérhető aki regisztrál vagy regisztrált már (vagy akit regisztráltak) a KAPTÁRnál bármilyen formában, bérlettel vagy akár csak foglalással. Belépni a KAPTÁRnál regisztrált email címmel tudtok és onnantól pedig szabadon használható minden. A platform nyelvét a böngésződ beállítása automatikusan meghatározza, de belépve ezen is változtathatsz.

Log in felület

 

FUNKCIÓK

Csak pár funkciót sorolunk nektek fel, hogy könnyebben meggyőzzünk titeket, érdemes a belső oldalra rendszeresen belépni és használni:

  • Bérletek, bérletkiegészítők vásárlása, módosítása, lemondása
  • Tárgyalófoglalások, tárgyalófoglaltsági naptár, vendégek előjegyzése
  • Privát és szakmai profil feltöltése, személyes és számlázási adatok megadása, módosítása
  • KAPTÁRos tagok böngészése, direkt üzenetek, csoportos chat, üzenőfal, események hirdetése
  • Ki van a térben funkció
  • Statisztikák, számok
  • Csomagok, küldemények és egyéb értesítések
  • Helpdesk – direkt chat, üzenet a csapatnak

Vezérlőpult és menüsor

 

BÉRLETEK, BÉRLETKIEGÉSZÍTŐK

A Beállítások/Tagság és extrák menüpont alatt láthatjátok a saját aktív bérleteiteket valamint egyéb aktív kiegészítőket. Itt követhetitek a 4-8-13K-s bérletekhez felhasznált és hátralévő napjaitokat valamint változtathattok bármin, ami jólesik. 

Fontos, hogy a belső felületen látható kiegészítők listája mindig az általatok épp aktuálisan választott bérletnek megfelelően elérhető kiegészítőket tartalmazza.

 

Aktuális bérlet és kiegészítők

A Bérletkiegészítők menüpontban választhattok az olyan kiegészítők közül, mint pl. a 10-es vagy korlátlan kávé/tea csomag, a +30 napos bérlethosszabbítás, a zárható szekrény, sőt extra napokat is kérhettek a FLEXIE bérletetekhez, ha már kifutottatok az alkalmakból. Ezen túl meglévő bérlet esetén azt is ki tudjátok választani, hogy az adott kiegészítő egyszeri vagy rendszeres legyen, utóbbi esetén ezeket a bérlet megújulásakor számlázzuk majd.

További bérletkiegészítők választása

 

TÁRGYALÓK

A tárgyalókat egyszerűen és gyorsan tudjátok foglalni innen, valamint ráláttok a tárgyalófoglalásra is naptár nézetben valamint akár a Google Naptáratokkal is össze tudjátok kötni ha azon böngésznétek inkább.

Foglalási felület – tárgyalónézet

Foglalási felület – naptár nézet

 

BEÁLLÍTÁSOK, KÖZÖSSÉG

A személyes beállításokban nem csak a KAPTÁRos statisztikáitokat, csomagértesítőket, regisztrált vendégeitek láthatjátok vagy a számlázási infókat módosíthatjátok, de minden olyan személyes vagy szakmai információt meg tudtok adni, ami érdekes vagy érdemes lehet a közösség többi tagja számára, ami alapján akár kereshetnek is. Ez egy szuper ki-kicsoda funkció, aminek köszönhetően könnyebben megismerhetjük kik azok akikkel nap mint nap együtt töltjük bent az időt.

Ha valamiért mégsem szeretnétek, hogy látható legyen a profilotok a többi tag számára, jelöljétek ki a „Legyen látható a profilom.” check-box-ot és onnantól a többi tag nem fogja látni a profilt, nem fog tudni ezen keresztül kapcsolatba lépni veletek.

Mindenesetre minél többen használjuk ezeket az opciókat, annál érdekesebb lesz a felület és hasznosabbak a közösségi funkciók!

Személyes beállítások, profil láthatóság

 

EGYSZERŰ ALTERNATÍVA – PASSPORT APP

Bár mobil telefonról is könnyen használható a platform, a coworking management software-t fejlesztő cég nem csak desktop-os megoldást fejlesztett nekünk, de ahogy már korábban írtuk is nektek, a funkciók ugyancsak elérhetőek az ún. Passport applikáción keresztül is. Próbáljátok ki akár ezt is, alábbi QR kódokon keresztül eléritek az appot a Play áruházban vagy App Store-ban.

KOSÁR, FIZETÉS ÉS AMI MÉG VÁRHATÓ

Jelenleg minden a platformon keresztül érkező termék-/bérletválasztásotokról és előjegyzésetekről, módosítási kérésetekről a KAPTÁR csapat értesítést kap ami alapján felvesszük veletek a kapcsolatot és elvégezzük a szükséges változtatásokat, amelynek megfelelően szükség esetén számlázunk is. Ahogy az alábbi kép mutatja, miután a kosárba helyeztétek a választott dolgokat, a fizetésre kattintva sikeres rendelés üzenetet kaptok. A fizetést azonban továbbra is vagy a számlával érkező emailen keresztül, utalással vagy a KAPTÁRban személyesen tudjátok intézni. 

Sikeres rendelés/fizetés képe

Ezért a következő dolog amit nagyon szeretnénk ehhez a platformhoz lefejleszteni, az a Barion online fizetési felület integrációja, hogy könnyen és gyorsan tudjatok majd a választott bérleteket, termékeket bankkártyával rendezni, nem lesz szükség már rá, hogy személyesen plusz kört kelljen futni vele. Amint kész és éles a Barion integrációs fejlesztés, jelezni fogjuk nektek. ☺

Tetszett? ...Akkor ne felejtsd el megosztani 🙂