VISSZA

KAPTÁR arcok – Illés Csaba

Illés Csaba - KAPTÁRarcok - KAPTÁR coworking Budapest

Csaba az elmúlt tíz évben frontend fejlesztőként dolgozott, majd február közepén, a legutóbbi munkahelye otthagyása után belevágott egy mobiljáték fejlesztésébe, úgyhogy ez most egy izgalmas, ijesztő, kreatív időszaka az életének.

Mik voltak a legviccesebb/legjobb KAPTÁR pillanataid eddig?

Néha a leghétköznapibb pillanatok a legjobbak: a megérkezés az irodába, a „hogyvagymizuk” a többiekkel, a játék az aktuális kutyával. De ott vannak az olyan emlékezetes események is, mint a Kaptár-bingó játék, a karácsonyi vagy a szilveszteri parti, és a nemrég zajlott mexikói est. Ezek mind kedves emlékek, amik közelebb hoztak a többiekhez.

Legnagyobb mérföldkövek az életedben?

Volt egy pár, de a legutóbbi talán az, amikor 2013-ban kiköltöztem 3,5 évre Máltára. Sok vidám pillanatot, utazást, barátokat és lehetőséget hozott magával, sok területen kitágította a világomat. Hazaköltözve is megmaradt ez a kapcsolat, több mint 2 évig dolgoztam még ugyanannak a cégnek itthonról, távmunkában.

Legfontosabb élettapasztalat, mióta coworker lettél?

Az, hogy már sokkal hamarabb ki kellett volna próbálnom egy ilyen helyről dolgozni, hisz rengeteg inspiráló, pozitív, hasonló gondolkodású emberrel lehet itt találkozni. Az ő példájukon látható az is, hogy ha az ember kellő kitartással fókuszál valamire, akkor abból képes sikeres saját vállalkozást csinálni.

Tetszett? ...Akkor ne felejtsd el megosztani 🙂