VISSZA

FRISSÍTVE! // RENDKÍVÜLI INTÉZKEDÉSEK

FRISS INFORMÁCIÓK

2020. április 9-től szolgáltatásaink újra a megszokott módon vehetőek igénybe. Szeretettel várjuk napijegyeseinket, új bérleteseket és tárgyalóink is újra foglalhatóaj megszokott online felületünkön keresztül. Székhelyszolgáltatásunkat a korlátozások továbbra sem érintik. Szeretettel várunk titeket a KAPTÁRban.

Hogyan érintik a korlátozások a KAPTÁR működését? 

A március 4-én délelőtt bejelentett új, az eddiginél szigorúbb korlátozásoknak eleget téve nyitva tartásunkban változásokra számíthattok az elkövetkezendő időszakban. Ebben a bejegyzésben röviden összeszedtük számotokra a legfontosabb részleteket illetve változásokat, amikre számíthattok.

Március 8-21. között külsős megkeresések számára zárva tartunk, illetve ebben az időszakban napijegyeseket, új bérleteseket nem fogadunk, tárgyalóbérlési szolgáltatásunk szünetel, ugyanakkor székhelyszolgáltatásunk a korábban megszokottak alapján működik. 

Megszokott elérhetőségeink bármelyikén (emailben vagy telefonon) nyitvatartási időn belül elérhetőek vagyunk, kérdéseitekre a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk válaszolni.

Amennyiben tehetitek, kérünk titeket, hogy maradjatok otthon ebben a két hétben, ezzel is segítve a védekezés hatékonyságát. A jelenlegi korlátozások érvénybe lépéséről ugyan van pontos információnk, de ennek időtartama hosszabbítható, így sajnos konkrét információkkal mi sem rendelkezünk arról, hogy a jelenlegi szabályok meddig lesznek érvényben. 

Jó hír, hogy eseményeinket nem kell nélkülöznötök, hiszen a Mastermind Ágival, a Goal Crushers, a Könyvklub és a Meditáció (angol és magyar nyelven) online formában zajlik majd a korlátozások feloldásáig. A programokról további részleteket Facebook csoportunkban olvashattok, illetve a vonatkozó Facebook események leírásában.

Vigyázzatok magatokra, vigyázzunk egymásra most is! 
A KAPTÁR csapata

Tetszett? ...Akkor ne felejtsd el megosztani 🙂