VISSZA

FŐ A BIZTONSÁG

Június 2-től újra vár Titeket a KAPTÁR! Bár sok szempontból visszatér az élet a normális kerékvágásba, mi igyekszünk mindent megtenni azért, hogy teljes biztonságban dolgozhassatok – olvassátok összefoglalónkat a KAPTÁRban bevezetett óvintézkedésekről!

A járvány kezdete óta elsődleges prioritásként kezeljük a bent dolgozók biztonságát és védelmét. Tagjai vagyunk több nemzetközi csoportnak és fórumnak, rendszeresen egyeztetünk más irodákkal és minden héten felülvizsgáljuk a biztonsági intézkedéseinket.

Minden rendszeresen látogatott helyre, mosdóba és konyhába kéz- és eszköz fertőtlenítőket helyeztünk ki. Ezzel együtt rendszeresen fertőtlenítünk minden olyan felületet (kilincseket, kapcsolókat, gombokat, stb.), amihez gyakran hozzányúlnak.

Megnöveltük a munkaállomások és közösségi terek ülőrészei közötti távolságot. A konyhák és mosdók területeit egyszerre mindig csak egy ember veheti igénybe. Így a szükséges távolságot könnyebb lesz betartani.

Nem fogjuk előírni a kötelező maszk viselést, de mindenkinek ajánljuk! Ehhez kihelyeztünk profi maszkokat is, amit szabadon el lehet venni.

Mindezektől függetlenül a KAPTÁR biztonságának legfőbb szavatolója a fegyelmezett és körültekintő közösségünk, ezért köszönjük, ha figyeltek magatokra és figyeltek egymásra.

 

Tetszett? ...Akkor ne felejtsd el megosztani 🙂