VISSZA

KAPTÁR arcok – Daniel Marlin

Ismerkedjetek meg egyik új közösségi tagunkkal. Daniel Marlin digitális nomádként érkezett hozzánk Fokvárosból, Dél Afrikából. Szenvedélye az írás, több cikke is jelent már meg olyan magazinokban, mint a Forbes, vagy a Huffington Post.

„A KAPTÁR kényelmes közelségben volt a kerületemhez, és briliáns értékelései voltak a Google-on. A csapat nagy vendégszeretettel fogadott az első látogatásom során, és ezután tudtam, hogy ez egy olyan atmoszféra lesz, ahol imádni fogok dolgozni – szóval maradtam.”

Legnagyobb mérföldkövek az életedben?

2015-ben kapott el az írás iránti szeretet.  Mindig is megvolt bennem a készség, hogy az írással tanítsam és inspiráljam az embereket. Így néhány évvel ezelőtt eldöntöttem, hogy dokumentálom és megosztom a saját leckéimet. Az elmúlt három évben az üzletről és digitális marketingről szóló cikkeim megjelentek a Forbesban, az Enterpreneur Magazine-nál és a Huffington Postban. Nagyon büszke vagyok erre a teljesítményre, mert ki kellett tartanom 13 hónapnyi elutasító levélen keresztül, mire elértem az álmomat, hogy a munkám több nagy kiadónál is megjelenjen.

Mi a legfontosabb élettapasztalatod, mióta vállalkozó/szabadúszó lettél?

Magadnak dolgozni a legnagyobb szabadság. Megadja neked a lehetőséget, hogy a köré építsd fel az életedet, ami igazán fontos számodra, és végső soron megtaláld az egyensúlyt a munkád és a hétköznapjaid között.

Mik voltak a legviccesebb/legjobb pillanataid a KAPTÁRban?

Figyelni, ahogy egy gyönyörű vihar beéri az egyik tetőtéri bárt a régi városrészben. Nagyon drámai volt.

Tetszett? ...Akkor ne felejtsd el megosztani 🙂