VISSZA

WS2 – A NAGY TESTVÉR

Foglaljatok jövő évre előre kedvezményesen

Ahogy azt a korábbi beharangozókból is olvashattátok, a KAPTÁR első emeleti tere új irodarésszel bővül, amit a közösség 2024 januártól vehet birtokba. Juhhéj! 

Lesz új konyhatér, mosdók, egy nagyobb tárgyaló és két új skype fülke is, de a legfontosabb újdonság talán a meglévő workshop termünknél 25%-kal nagyobb és modernebb, szuper új workshop terem megnyitása lesz. 

Az előző 2-3 évben a budapesti irodapiacon végbement változások miatt a KAPTÁRban is jóval többet láttunk vendégül kisebb-nagyobb csapatokat.  Részben a home-office rendszer részben a beszűkült iroda kapacitások miatt is szükség volt egy kényelmes, napfényes teremre hogy időnként összegyűlhessenek. Helyet biztosítottunk nemzetközi multik csapatainak, érkezzett hozzánk több külföldi cég is budapesti off-site hétre, de tartottak nálunk tréning sorozatot is különféle iparágak dolgozói számára. 

Szóval változatos volt a forgalom és a vendégkör, érezhetően jól hasznosult a workshop terem. Ideje volt növelni a kapacitásokat. 

 
 

Az új 16-30 fős workshop terem nem csupán nagyobb lesz, de több újdonsággal is a felhasználók kedvében szeretnénk járni. Ilyen feature lesz majd az óriási méretű okos TV, gurulós flip-chart táblák, a könnyen átalakítható, lehajtható asztallapos és gurulós asztalok, a prezenter világítás na meg a minőségi légcserélő rendszer és hőszabályozás. A jó hangszigetelés és sok fény pedig alap!

Izgatottan várjuk az indulást!

 
 

Tetszett? ...Akkor ne felejtsd el megosztani 🙂