BACK

KAPTÁR ‘Köszönöm’ Est

Gyakran megállunk egy-egy pillanatra és elgondolkodunk, miért is vagyunk hálásak, hogyan is keletkezik mindaz, amit annyira szeretnek a tagjaink, az ügyfeleink és sok-sok lelkes követőnk. A KAPTÁR sikerének egyik titka, hogy rendkívüli emberekkel dolgozunk együtt. Olyan sokszor feltűnik, hogy mennyi mindent kapunk tőlük, hogy elhatároztuk, szervezünk egy estet nekik, ahova meghívjuk az összes partnerünket, akik többet tesznek értünk, mint ami elvárható lenne tőlük.

Több, mint 50(!) beszállítóval dolgozunk együtt, akik valamilyen rendszerességgel szolgáltatnak nekünk. Vannak azonban közöttük többen is, akik nem csak tisztességesen elvégzik a feladatukat, hanem annál sokkal többet is tesznek értünk: velünk és olykor helyettünk is gondolkodnak, észrevesznek, ötletet adnak, néha még egész meglepő más területen is segítenek bennünket, mint amire szerződtünk velük. A KAPTÁR Köszönöm Est azért jött létre, hogy megvendégeljük Őket, kifejezzük a hálánkat és nagyrabecsülésünket nekik, illetve amiben jók vagyunk: hogy közösséget építsünk belőlük.

Zita munkáját minden KAPTÁRos tapasztalja, de ha jól végzi a dolgát inkább keveseknek tűnik fel: ő takarítja a tereinket úgy, mintha a sajátja lenne.

Kriszta és Zsuzsi teljes pályán segítenek minket a pénzügyeinkben, stratégiai szinten gondolkodnak együtt velünk, és napi szinten támogatnak minket a könyvelésben, hogy biztonságosan és profin működjön a KAPTÁR.

Tamás (nem tudott eljönni az eseményre) a KAPTÁR másik legbizalmibb partnere, ügyvédként nemcsak nagyvállalati szintű jogi keretrendszerbe foglalta a működésünket, de üzleti kérdésekben is gondolkodó társ, alázatos és végtelenül profi szakember.

Imre igazi nagyágyú a szakmában, amióta velünk dolgozik, nincs panasz az internet kapcsolatra, minden rendszer makulátlanul működik: dupla kijáratú és szünetmentes tápra épített rendszerünk még áramszünet és szolgáltató kiesés esetén is zökkenőmentesen fut.

Emillel, a penge grafikusunkkal nevetés a munka, miközben Emil az arculatunkkal karakteres és profi megjelenést épített a KAPTÁRnak. Nem mindig vagyunk neki könnyű eset, sokszor válogatósak vagyunk és magasra tesszük a mércét. Emilnél viszont gyakran nincs v2, mert már az első verziót is nagyon szeretjük.

Gyuri és csapata 2011 óta dolgozik együtt velünk. Bizony, 8 éve vagyunk lojálisak egymáshoz, és minden asztalos munka az ő kezüket dicséri. Gyuri rendkívül igényes, alapos és korrekt szakember és vállalkozó. 8 év alatt még egyszer sem volt minőségi kifogásunk a munkájával.

Imre kezeit imádják a KAPTÁRosok, még azok is, akik nem szeretik, ha hozzájuk nyúlnak. Imre ugyanis évek óta masszírozz minket, a kezdeti heti 1-2 óra mára szinte egész napra nyúlik, hogy mindenki sorra kerülhessen.

Konrádot már csak hallgatni is mindig élvezetes és tanulságos, nagy tudású és eredeti gondolkodású ember. A KAPTÁRban az összes erős áramú feladatért felel. A körültekintése, kommunikációja, és a tempója példaértékű!

Végül, de nem utolsó sorban, Milánnak a KAPTÁR valamennyi üvegfelületének csillogását köszönhetjük. Évek óta biztosan számíthatunk rá, de ezen túl a homlokzatunkon is segített már nem egyszer, sőt múltkor meglepett minket az egyik berogyott fotelünk megszerelésével is.

Nagyon szerencsések vagyunk velük és a kapcsolatunkat kincsként kezeljük!

 

Tetszett? ...Akkor ne felejtsd el megosztani 🙂