VISSZA

THE FUTURE OF GAMING ? SZEPT. 13.

20-25 √©vvel ezelŇĎtt, ha bemondtad volna egy √°ll√°sinterj√ļn, hogy a kedvenc hobbid vide√≥j√°t√©kokkal j√°tszani, akkor lehet, hogy emiatt elbukod a mel√≥t. Ma m√°r mindent √°tszŇĎ a j√°t√©kok vil√°ga.¬†

M√°r a nagymam√°k is crusholj√°k a candy-t, foci vb helyett m√°r e-sport bajnoks√°gokat szurkolhatunk v√©gig, kedvenc j√°t√©kod sorozata m√°r fent van, vagy √©ppen k√©sz√ľl valamelyik streaming szolg√°ltat√≥n, de m√©g ak√°r egy c√©ges interj√ļ folyamatnak is lehet egy j√°t√©kos√≠tott szakasza.
 
Itt tartunk. K√©rd√©s, hogy merre tov√°bb? Milyen √ļjdons√°gok, v√°ltoz√°sok v√°rnak r√°nk, mit mutatnak a trendek, √©s mindez milyen hat√°ssal lesz r√°nk – J√°t√©kosokra.
Ezekre a k√©rd√©sekre fogjuk k√∂z√∂sen boncolgatni a v√°laszokat egy nyitott form√°tum√ļ elŇĎad√°s keretein bel√ľl, Nagy M. Roland facilit√°l√°s√°val.
 
Gyere el és oszd meg te is a gondolataidat, ha a piacon dolgozol, vagy lelkes gamer vagy, de akár akkor is, ha csak belehallgatnál és jobban megismernéd a játékok világát!
 

HOGYAN CSATLAKOZHATSZ?

  • KAPT√ĀR tagoknak INGYENES. Az aznap v√°s√°rolt f√©lnapi/napi jegyekbe szint√©n beletartozik a programokon val√≥ ingyenes r√©szv√©tel!
  • Egyszeri k√∂z√∂ss√©gi jegy v√°s√°rl√°s√°val¬†EZEN A LINKEN

Tetszett? ...Akkor ne felejtsd el megosztani ūüôā