VISSZA

MI A CÉLTUDATOS ÉLET SZÁMOMRA❓OKT. 31-TŐL

Szeretnéd megtartani a téli sötétségben is a kreativitásod és jó irányokba mozgósítani az energiáidat? Keddenként elindítunk egy új csapatfoglalkozást Lily Asch vezetésével. A közös kérdés, amin elindulunk: Mi a céltudatos élet számomra?

Teremtsünk teret a kapcsolódásoknak és az önreflexiónak, amely segít megválaszolni a kérdést: Mi a céltudatos élet számomra?
Kreatív gyakorlatokon keresztül fogjuk feltárni mik a személyes értékeink, erősségeink és ezen keresztül milyen jövőkép bontakozhat ki számunkra. 
A csoportfoglalkozások célja, hogy feltérképezd mi következik az életedben és a gyakorlatba átültetve rájöjj, hogyan mozgósíthatod az energiáidat a téged szolgáló irányokban.
 
A téli sötétségben összegyűlünk és felkészülünk 2024-re a közösségi érzés, a kreativitás és az önismeret felélesztésével.
Csatlakozz, ha szükséged van egy olyan térre, ahol a sötét téli napokon a metaforikus tűz köré gyűlhetünk, és felmelegedhetünk egymást látva és értve a csoport munkák alatt.
 
Gyakorlati tudnivalók:
Hetente egyszer találkozunk keddenként 18:00 -19.30 között.
A sorozat 6 héten át tart, október 31-től december 5-ig.
Arra kérünk mindenkit, hogy a legjobb képességeihez mérten vállalja a sorozat teljes időtartamát. Természetesen megértjük, hogy lesznek olyan alkalmak, amikor nem tudunk mindannyian jelen lenni.
 
A házigazdánkról:
Lily Asch kreatív, empatikus és agilis történetmesélő, facilitátor és szociális vállalkozó, akit különösen érdekel a mentális egészségvédelem, szociális vállalkozás, a non-formális oktatás, a művészetek és a jólét.
 

HOGYAN CSATLAKOZHATSZ?

  • KAPTÁR tagoknak INGYENES. Az aznap vásárolt félnapi/napi jegyekbe szintén beletartozik a programokon való ingyenes részvétel!
  • Egyszeri közösségi jegy vásárlásával EZEN A LINKEN

Tetszett? ...Akkor ne felejtsd el megosztani 🙂