VISSZA

INTERAKTÍV AROMATERÁPIA WORKSHOP ✨

 
Hogyan használd az illóolajokat a munkád segítésében és hangulatod javításában? Egy izgalmas, interaktív utazásra hívunk ahol megismerheted minden előnyét ezeknek a illóolaj cseppeknek és könnyen alkalmazható tippeket kaphatsz arról, hogyan használd őket.

Mi a kedvenc illatod? Parfüm jut eszedbe vagy talán a frissen facsart narancs illata? Fel tudsz idézni egy emléket, mikor gondolsz rá? A szaglásunk tízezerszer pontosabb, mint bármelyik másik érzékelésünk. Hamarabb jut el az agyunkig egy illat mint bármi amit látunk vagy hallunk.
Tudva ezt, nem is meglepetés, hogy jól megválasztott illat erős befolyással lehet a koncentrációdra és hangulatodra egy hosszú munkanap során. Könnyen megnyugtathatnak egy stresszes szituációban. Az illatok mélyebb kötődést is kialakíthatnak közted és mások közt.
 
Egy izgalmas, interaktív utazásra hívunk ahol megismerheted minden előnyét ezeknek a illóolaj cseppeknek és könnyen alkalmazható tippeket kaphatsz arról, hogyan használd őket.
Sára, immár “volt” marketing szakértőként olyannyira beleszeretett a tiszta esszenciális olajok világába, hogy megváltoztatta karrierjét és megalkotta Drop Tales névre hallgató vállalkozását, ahol illatokon keresztül segít másoknak a legkülönbözőbb életterületeken. Kapcsolódjunk egymáshoz egy igazán egyedülálló módon, az illatok felfedezésével!
 
Ha szeretnél többet megtudni Sára munkájáról és márkaépítéséről, mint független aromaterapeuta, látogass el a honlapjára: droptales.com
 
Várunk szeptember 6-án, kedden este 18:00 órától!

 

HOGYAN CSATLAKOZHATSZ?

  • Egyszer közösségi jegy vásárlásával ITT.
  • Közösségi bérlet (egy hónapig jöhetsz a közösségi eseményekre) 5900 Ft +ÁFA
  • 1K Közösségi Bérlet (egy hónapig jöhetsz a közösségi eseményekre + egy nap dolgozhatsz a KAPTÁRból) 7900 Ft +ÁFA
  • Co-working bérleteinkről ITT találsz több információt.
  • Egyéb közösségi eseményeinkről ITT találsz bővebb leírást

 

 

Tetszett? ...Akkor ne felejtsd el megosztani 🙂