Mi a KAPTÁR?

A KAPTÁR a szabadúszók és a digitális nomádok coworking közössége Budapest szívében, közel mindenhez és mindenkihez.

Közösségi iroda és rendezvénytér, kisvállalkozások és más szervezetek székhelye – sőt, reprezentatív, belvárosi bázisa –, tárgyaló, coaching és off-site helyszín – egyben, egy kézből.

Ezt a progresszív és barátságos helyet azoknak találtuk ki, akiknek a stabil és gyors wifin túl, fontos a központi lokáció, a természetes fény, és hogy a teret inspiráló emberek valódi közössége töltse meg – a világ minden tájáról.

A KAPTÁR tehát ettől új és különleges: az otthonról dolgozás és a kávézó tökéletes keresztezése, ahol lehet csak a munkádra koncentrálni és mikor van kedved, csatlakozhatsz a számtalan közösségi program valamelyikéhez. Nálunk többé nem kell magányosnak lenned ahhoz, hogy független maradhass, és nem kell egy nagy szervezet fogaskerekévé válnod ahhoz, hogy valódi csapatban dolgozhass. A KAPTÁR a szabadúszók közössége. A Te közösséged is.


 

Mi a coworking

 

A coworking (szó szerint: ’együtt dolgozás’) a munkavégzés és önmegvalósítás innovatív módja, amely a függetlenséget egyesíti magában a közösséghez tartozással. A KAPTÁR coworking-terében például szabadúszók és kisvállalkozások dolgoznak a saját projektjeiken egymás mellett, egymástól függetlenül, mégis valódi közösségben.

A coworking iroda tehát a munkatér, a tudás, illetve a kapcsolatok megosztsására jött létre, hogy élvezhetőbbé és hatékonyabbá tegye a munkával töltött időt.


Kik vagytok?

Közösségteremtők, elkötelezett, lelkes és makacsul optimista vállalkozók. Az alapítók, Dóri és Áron szervezetfejlesztéssel, üzletfejlesztési tanácsadással, coachinggal és képzésekkel foglalkoznak, Gyurkó beszéd- és szövegíró, kommunikációs tanácsadó. Mindhármunkat az érdekli, hogyan lehet az ügyfél- és munkaélményt tovább fejleszteni; becsületes és fair keretek között sikeres vállalkozást építeni.


Oké, de miért vágtatok bele?

Mert kellett egy hely. És olyan hely akkor még nem létezett Budapesten… A kezdetekkor független tanácsadó cégben dolgoztunk: a munkánkat eleinte drága és lelketlen bérelt irodából, aztán kávézókból, majd otthonról végeztük. Egyik sem bizonyult jó megoldásnak. Rájöttünk, hogy ezzel az érzéssel nem vagyunk egyedül: elhatároztuk tehát, hogy megteremtünk egy olyan profi, reprezentatív, mégis szerethető helyet, ahol a hozzánk hasonló szabadúszók zavartalanul, otthonos közegben dolgozhatnak, miközben az ügyfeleiket nem kell a saját nappalijukban fogadniuk.


És hol tartotok most?

Megteremtettünk egy organikusan fejlődő közösségi irodát, ami a függetlenségüket mindennél többre tartó embereknek korszerű és szerethető munkaterévé vált – ez a KAPTÁR. Az elmúlt évek alatt rengeteg tudás halmozódott fel a csapatunkban arról, hogyan lehet produktívabb, kreatívabb és jókedvű hátországot biztosítani a hozzánk hasonló szabadúszoknak és kisvállalkozásoknak. Ez a tapasztalat a KAPTÁR márka legnagyobb vagyona: egy részét folyamatosan visszaforgatjuk a mindennapi működésbe, egy részével pedig készek és képesek váltunk arra is, hogy továbblépjünk: újabb helyszíneken, újabb szolgáltatásokkal folytassuk azt, amit elkezdtünk.

Gyere el és nézd meg személyesen

Ismerj meg minket, hadd ismerjünk meg Téged! Ha ide kattintasz, egyeztethetünk időpontot egy személyes találkozásra, bemutatkozásra.