székhelyszolgáltatás

COACHING ÉS WORKSHOP HELYSZÍN

​​Workshopod résztvevői Budapest központjában a megszokottól eltérő közegben vehetnek részt az általad fémjelzett programon vagy offsite munka keretében összpontosíthatnak egy-egy fontos cél elérésére. Coaching-szobánk ideális körülményt biztosít a coach és ügyfele közös munkájához. Mi professzionális irodai hátországot és cégre szabott kényelmi szolgáltatásokat biztosítunk minden téren, legyen az tárgyalóterem vagy coaching szoba.


Diszkrét

Megoldás bizalmas tárgyalásokhoz, coachingokhoz, interjúkhoz.

Profi

Irodai hátország, teljes körű szolgáltatásokkal a HD projektortól a catering.

Produktív

A hétköznapi munkakörnyezettől különböző terek a kreatív gondolatokért és a hatékony munkáért.

4SZEMKÖZT CSOMAG

WORKSHOP-HELYSZÍN

Jön a kép

Ezt a csomagtípust akkor ajánljuk, ha alkalmanként néhány órára vagy egy-egy „tömbösített” napra volna szükséged egy 2-3 fős coaching- vagy interjúszobára a város szívében.
Mindkét különszobánk hangszigetelt és elfüggönyözhető, mégis visszhangmentes és fényes. Tökéletes választás a bizalmas megbeszélésekhez, fontos találkozókhoz. Ha mindehhez szükséged lenne cateringre, a folyamatosan bővülő KAPTÁRökoszisztémának köszönhetően szinte bármilyen táplálkozási igényt ki tudunk elégíteni.
Mondd el nekünk a pontos igényeidet, és mi összeállítunk számotokra egy hosszútávra szóló egyedi KAPTÁR-csomagot!

KÉRJ EGYEDI AJÁNLATOT

KÉRJ EGYEDI AJÁNLATOT
Jön a kép

Workshopokban otthon vagyunk, illetve a workshopok otthon vannak nálunk: mind a kisebb (10-12 fős), mind a nagyobb (40+ fős) programok, képzések részére ideális különtermeket kínálunk, amelyek akár hétvégén is elérhetők. A robosztus wifivel ellátott tereinket úgy rendezzük be, ahogy az Nektek a leginkább megfelel, a foglaláshoz irodai alapcsomag is jár, a résztvevők számára pedig kedvezményes parkolási lehetőséget biztosítunk egy közeli parkolóházban. A workshopodhoz számtalan catering-lehetőség közül választhatsz. A folyamatosan bővülő KAPTÁRökoszisztémának köszönhetően igyekszünk kielégíteni minden táplálkozási igényt, legyen szó ételallergiáról, vega/vegán étrendről, vagy a kóser/halal előírások figyelembevételéről.

KÉRJ EGYEDI AJÁNLATOT

KÉRJ EGYEDI AJÁNLATOT
Kíváncsi vagy, hogyan tudjuk Nektek személyre – workshopra – szabni a KAPTÁRélményt? Kérünk, adj meg egy időpontot, amikor felhívhatunk, hogy részletesen megbeszéljük!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Havonta küldünk neked egy levelet az éppen aktuális programokról és híreinkről.

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál