székhelyszolgáltatás

Megbízható belvárosi székhely

Nem kell méregdrága irodát fenntartani ahhoz, hogy az ember Budapest legfrekventáltabb pontján vegye igénybe a székhelyszolgáltatás intézményét! A KAPTÁR olyan vállalkozói hátország, ami a kis cégeket is naggyá teszi.
inspiráló

Belvárosi

A város szívében vagyunk, egy mindenhonnan jól megközelíthető, közkedvelt környéken. Ebből az előnyből a Te céged is részesülhet!

ismert

Ismertté teszünk

A vállalkozásod logóját kitesszük az üzletportálunkra, tevékenységét bemutatjuk a honlapunkon és a facebook-oldalunkon, illetve az egyre több emberhez eljutó hírlevelünkben is.

120perc

120 perc

Legfeljebb ennyi idő alatt értesítünk ki, ha leveled érkezett hozzánk. Így velünk attól a frusztrációtól is megszabadulhatsz, amit a postaládában hagyott postai értesítők és az elkallódott hivatalos levelek szoktak okozni…

CégHely csomagok

Levelezésicím- szolgáltatás

15.000 Ft/+Áfa / hó
  • átvesszük a postád
  • új leveled érkezésekor 120 percen belül értesítünk
  • logó a bejáratnál, illetve a honlapunkon
  • zárható irattároló az irodatérben (5000Ft+Áfa / hó)
*A CégHelyszolgáltatási Szerződés szerinti Szolgáltatásokat – a havi egyszeri tárgyalóhasználatot ide nem értve – kizárólag Szerződő Ügyfél vezető tisztségviselője, kettőnél több vezető tisztségviselő esetén legfeljebb a Szerződő Ügyfél által megjelölt 2 (kettő) vezető tisztségviselő jogosult igénybe venni.

Akik már nálunk laknak

Contains.Code
Andovar
sparepartscatalog
Segula Technologies

Ha érdekelnek a részletek, ne habozz, gyere el hozzánk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Havonta küldünk neked egy levelet az éppen aktuális programokról és híreinkről.

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál