székhelyszolgáltatás

MUNKAHELY KISVÁLLALKOZÁSOKNAK ÉS CSAPATOKNAK

A KAPTÁRban a kisebb cégek is megkapják azt, amit többnyire csak a tőkeerős nagyvállalatok engedhetnek meg maguknak: reprezentatív munkateret a város szívében, profi irodai hátországot és hozzáférést egy értékes kapcsolati hálóhoz. Közösségi irodánk vállalkozások, startupok, alkalmi teamek és civil szervezetek számára is testre szabott szolgáltatásokat kínál.


Laza, de hatékony

Közös nevezőre hozzuk a produktivitást és az otthonosságot.

Ideiglenes iroda cégeknek

Saját teret biztosító, megalkuvás nélküli megoldás azokra a hetekre vagy hónapokra, amíg saját főhadiszállásra nem költöztök.

Produktív

A hétköznapi munkakörnyezettől különböző terek a kreatív gondolatokért és a hatékony munkáért.

FLEXIE CSOMAG

Jön a kép

Ha csapatoddal produktív környezetben szeretnél dolgozni profi irodai háttérrel, válaszd FLEXIE bérleteinket és élvezd a KAPTÁRt minden hétköznap, sőt ehhez a csomaghoz még heti 2 óra S vagy M tárgyalóhasználatot is adunk. FLEXIEsként megtapasztalhatjátok az igazi KAPTÁR élményt és részt vehettek egy igazán inspiráló közösség mindennapjaiban.
A konkrét ajánlatot testre, azaz cégre szabjuk: mondd el nekünk a pontos igényeidet és mi összeállítunk számotokra egy egyedi KAPTÁR-csomagot!

KÉRJ EGYEDI AJÁNLATOT

KÉRJ EGYEDI AJÁNLATOT

FIXIE CSOMAG

Jön a kép

Ha fontos, hogy a csapatnak dedikált munkaállomásai legyenek, amelyek nemcsak a tagok közötti kollaborációt könnyítik meg, de az ott tartott értékeknek is kettős biztonságot nyújtanak, akkor a FIXIEcsomagjainkat ajánljuk. FIXIEsként a hét 7 napján és a nap 24 órájában bármikor bejöhettek KAPTÁRba, az itt töltött időhöz pedig Skype-szoba hozzáférést és heti 2 óra S vagy M tárgyalóhasználatot is biztosítunk a csapatnak.
A konkrét ajánlatot mindig testre, azaz cégre szabjuk: Mondd el nekünk a pontos igényeidet, és mi összeállítunk számodra egy hosszútávra szóló, egyedi KAPTÁR-csomagot!

KÉRJ EGYEDI AJÁNLATOT

KÉRJ EGYEDI AJÁNLATOT
Kíváncsi vagy, hogyan válhatna a KAPTÁR a Te céged hátországává is? Jelöld meg, mikor hívhatunk fel, és mi személyre – akarjuk mondani: cégre – szabjuk Neked a KAPTÁRélményt!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Havonta küldünk neked egy levelet az éppen aktuális programokról és híreinkről.

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál