“Ide azért jön az ember, mert irodát keres, de a közösség miatt marad.”

Tolnai Ákos – CEO, AbilityMatrix

Dr. Barcza Zsófia
Syntesia Medical Communications ügyvezető
Jelenleg új cégét, a Syntesia Medical Communications-t építi, ahol orvosi szakszövegírói és szakfordító–tolmácsként tevékenykedik.
Koren Miklós
egyetemi tanár (CEU)
A CEU üzleti analitika mesterképzésének igazgatója. A CEU MicroData kutatócsoport egyik vezetője.
Szabó Rita
Account manager
Az Asympto Networks Kft. egyik kulcsfigurája, aki a Közel-Kelet és Európa közti telefonhálózat kiépítésével és javításával foglalkozik.”
Levendel Áron
KAPTÁR alapító, coach, tréner
A kíváncsiság a hobbim. Hat éve dolgozok szervezetfejlesztő tanácsadóként, három éve coachokat képzek itthon és külföldön. Négy éve már leginkább a KAPTÁR fejlesztése érdekel.
Göntér Mónika
Coach
“Göntér Móni vagyok, coach, pszichodráma-vezető, hr-tanácsadó. Változatos dolgokat tanultam és sokféle munkát végeztem életemben.”
Lajsz Lóránd
MRG Effitas “Threat Detection” szakértő
Főbb szakterületei a számítógépes vírusok elemzése, Windows Server üzemeltetés és Cisco hálózat menedzsment.
Prágai Róbert
Programozó
Robi full-stack webfejlesztő, IT területen szerzett mesterdiplomát. Főként webaplikációk, oldalak létrehozására fókuszál.
Dávid Veronika
Osztályvezető
Vera projekt menedzserként dolgozott az Euro-M-Értéknél. Most osztályvezetőként tevékenykedik.
Gyurkovics Tamás
KAPTÁR társ-tulajdonos, beszédíró
Gyurkó beszéd- és szövegíró, kommunikációs tanácsadó. Korábban miniszterelnököknek dolgozott, ma nagyvállalatok vezetőit támogatja.
Horváth Szabolcs
Innvoice ügyvezető igazgató
Az InnVoice számlázóprogram és cége fejlesztésével foglalkozik, mely mobilról, illetve platformfüggetlenül is használható.
Jamie Murphy
Frontend developer
Jamie távfejlesztő és szaktanácsadó a Workflow&Wordpress tréning kapcsán. Mint a Budapest Hikers meetup társszervezője, gyakran jár el, hogy felfedezze a Budapest körüli ösvényeket.
Brunbauer Edit
KAPTÁR team
Egy éve vagyok a KAPTÁR csapatának tagja, előtte kommunikáció szakot végeztem, és értek az operatőrködéshez, szerkesztői munkákhoz is. Az igazi szenvedélyem azonban a szövegírás, amit igyekszem az élet minden területén fejleszteni és kamatoztatni.
Lőkös Réka
utazási iroda vezető
Réka az egyedi és speciális utazások mestere, legyen szó egzotikus utakról vagy akár téli túrákról.
Jesper Christiansen
Tréner, coach
Jesper megoldásfókuszú coachinggal, teamcoachinggal foglalkozik.
Kiss Márton
Openstack társalapító
Az OpenStack felhő platform közösségének építésével foglalkozik Európában. Az OpenStack CEE Day konferencia társzervezőjeként sokat dolgozott a devops és felhő megoldások elterjesztéséért a régióban.
Balázs Zoltán
MRG Effitas CTO
A főbb szakterületei az etikus hackelés, rosszindulatú kódok elemzése, computer forensics és naplóelemzés.
Wolberger Szilvia
Tréner
Szilvi az élet tanulója és tanárja. Vállalati dolgozókat és egyéneket támogat tudatosságuk, figyelmük és képességeik fejlesztésében a szakmai és magán életük minden területén.
Ő akár te is lehetnél
.
Pekár Dóra
KAPTÁR alapító, coach, tréner
Szervezetfejlesztőként egyének, csapatok, szervezetek támogatásával foglalkozom. A mérhető változást ösztönzöm.
Zalaba Krisztian
Cégvezető
Online vállalkozások építése mellett a Csináld Meg! blogon arról ír, hogyan tudja produktivitással jobbá tenni az életét.
Jesper Kunuk
Marketing Coordinator at Grønlands Rejsebureau
Zubány Emese
Pszichológus
Emese szabadúszóként az experience & service design területét kiaknázva az élményalkotás, azon belül is: az építészet, a gasztronómia és a pszichológia ötvözésével foglalatoskodik.
Ő akár te is lehetnél
.
Cserey Miklós
SZMT elnök
Miklós húsz éve dolgozik szervezeti-vezetési tanácsadóként, valamint trénerként, tizenhét éve pedig HR tanácsadóként. Jelenleg a Szervezetfejlesztők Magyarországi Társaságának elnökeként tevékenykedik.
Hankovszky Katalin
Coach, Tréner
Megoldásközpontú tréner és coach. Megalapítása óta tagja a SolutionSurfers International csapatának.
Vizvári Ági
KAPTÁR team
A KAPTÁRban azért felelek, hogy a mindennapok flottul menjenek. Környezetmérnöki énemet is belecsempészem a munkámba. Azon dolgozom, hogy még sok KAPTÁRral legyen boldogabb a világ.
Majsai Richárd
MajsAir Design
Marketinggel, rendezvényszervezéssel, valamint kiállítások szervezésével foglalkozik. Mellette fotózással és szabadúszó grafikai/marketing projektekkel tölti az idejét.
Márta Matild
KAPTÁR team
Fábián Sára
Amigos a gyerekekért alapítvány
Szabó Peter
mester coach, tréner
A coach képzéseiről világszerte ismert SolutionSurfers International hálózat alapítója. Büszke támogatója és tagja az Analogy nevű startupnak.
Kaufer Virág
Green Peace Internacional
Kaufer Virág a Greenpeace International vezető kampánytanácsadója, a szervezet irodáinak munkáját és a globális stratégiai tervezést segíti.
Mészár István
Vezérigazgató
“A Phone Firm Zrt.-nél évek óta arra törekszünk, hogy cégeknek segítsünk megoldani a feleslegessé vált mobil és tablet készülékek okozta problémákat.”

hálás archívum

David Mor
iBeHealthy CoOwner
Baptiste Darthenay
web fejlesztő
Baptiste full stack webfejlesző. Egy belga VoIP szakertő cégnél dolgozik, egy konfigurálási eszközt ír, és megépít egy új ökohonlapot, szép térképpel.
Kalmár Elvira
KAPTÁR alapító, szervezetfejlesztő
Magyar Vilma
Társalapító, ügyvezető
“As a cofounder I’m responsible for the brand and long term strategy; as an unstoppable problem solver I take the duties of being the GM of Underguide.”
Szalai Éva
Country Manager
A LITS Global kötelékében “experiential learning” programokat szervez, mely során a vállalatok tehetségei egy rövid, üzleti projektet végeznek egy fejlődő ország társadalmi vállalkozásában.
Kaposi Tamás
UI / UX designer
Weboldalak, webes alkalmazások fejlesztésével és keresőoptimalizálással foglalkozik. De a cége tervez arculatokat, kiadványokat szerkeszt vagy akár fotózik is. Újabban a munkák UI / UX részére próbál fókuszálni.
Földi Barbara
ReCreativity társalapító
“A ReCreativity, vagyis a kreatív újrahasznosítás olyan értékeket képvisel, amikkel könnyen tudok azonosulni. Kreativitás, megújulás és odafigyelés.Olyan különleges dolgot hoztunk létre, mely mindannyiunk életében jelen van, akár rejtetten is.”
Sipos Anna
ReCreativity társalapító, designer, tréner, menedzser
“Számomra a ReCreativity alkotás, inspiráció, a végtelen lehetőségek tárháza. A programok, amiket szervezünk folyamatos fejlődési lehetőséget nyújtanak. Minden valaha megszerzett tudásom kiélhetem benne,”
Nagy Gabriella
Coach
Életművész. Utazó. Business coach. Belső auditor. Gabi másokat támogat, hogy felfedezzék az élet adta lehetőségeket.
Dömök Balázs
Yomba Limited
Nagy Enikő
Szoftver fejlesztő
Enikő ‪fullstack‬‬ ‪freelance‬‬ fejlesztő, aki mostanság hybrid mobilalkalmazásokat készít. Érdeklődése leginkább az architektúrák irányába köthető, amik megállják az idő próbáját
Alex Zahvatov
iBeHealthy Co-owner
Jermann Ádám
Streambright Data Llc.
Kun Eszter
freelancer, webdeveloper, webdesigner
Eszter az utóbbi években szabadúszóként dolgozik, mint webdesigner és fejlesztő. Most építí fel új cégét, az Inspiral Studio-t, ahol teljeskörű webes szolgáltatásokat nyújtanak egészség és életmód körökben.
Udvardy Anett
Galamb Ádám
Financial and administration manager
“I do everything from finance to events planning.”
Michael Tulipan
Decision maker
Klenovszki Mimi
rendezvény szervező
DIY-workshopok és modern vintage stílusú esküvők szervezésével foglalkozik. Emellett szabadúszó kommunikációs tanácsadója többek között az Aon Hewittnak és több hazai kreatív projektnek, startupnak.
Détári Gábor
Yomba Limited ügyvezető
Soóki-Tóth Gábor
városfejlesztés, ingatlangazdálkodás
Urbanisztika, városrész szintű tervezés és ingatlan fejlesztési szakértő, nemzetközi és hazai cégek tanácsadója.
Cameron Harris
Beatport
Honlap
Cameron egy elektronikus zenei cég műszaki csapatát erősíti, mint mérnök. Mindezt Budapestről.
Tolnai Ákos
Innovation & customer Experience szakember
Az AbilityMatrix üzletfejlesztési módszertanának kitalálója, alapítója, az érzelmi alapú piacszegmentálási modell kidolgozója. Az AbilityMatrixot jelenleg Európa 5 országában és Amerikában érhetik el partnereik segítségével.
Major Zoltán “Pepe”
Barta Nikolett
CEO & Career coach @ Így dolgozunk mi
Igazi szenvedélyem az Így dolgozunk mi kezdeményezés építése. Célom, hogy segítsem a felnövő generációt abban, hogy megtalálják szenvedélyüket, saját szakmai életútjukat.
Dianiska Balázs
Programozó
As a Technical Architect at Acquia I am responsible for designing a Drupal architecture for our clients which makes them successful.
Sam Elitzer
webfejlesztő
Sam saját magát is meglepve egy kamionosoknak szoló üzenetküldő rendszert tulajdonosa.
Ujvári Csaba
SCOLVO Zrt. Full Stack fejlesztő
A SCOLVO Zrt. Kelet-Közép-Európa egyik meghatározó cége a vállalati mobilitás területén. Víziója, hogy partnereit sikeressé tegye a holnap munkakörnyezetében egyedi, termékesített megoldásai révén.
Pall Laura
Tanár, fordító
Marothy Judit
Underguide társalapító
I got involved in travel & event business 8 years ago and it is a sector I enjoy a lot but I m always out looking for new things to learn.
Szaffner Dóra
titulus
“5 years as study tour organizer at Hungarian Tourism Plc thaught me that impossible is nothing! Now I continue showing my beloved city in a different way, creating every trip in an out-of-the-box style.”
Kovács Tibor
Mérnök
“Általunk végzett elméleti kutatások eredményeit egy 3D aktív triangulációs lézerszkenner prototípus megépítésével gyakorlattá tesszük.”
Szőke Ágoston
Termékfejlesztő
Szakmája a termékfejlesztés, egyik szenvedélye pedig az utazás. Avagy “indulj útnak és gyere vissza boldogan”. Emellett remekül ért a 3D nyomtatáshoz is.
Tóth Nóri
bútor webshop üzemeltető
Webshopot építeni nulláról szép kihívás. A Bútor1 csapatát az egyszerűség, nyíltság, innováció, hatékonyság és megbízhatóság jellemzi.
Nyikon Ági
Event Management
Jeroen Tokmetzis
sorozat vállalkozó
“Három szenvedélyem van az életben: utazás, új vállalkozásokat építeni és érdekes emberekkel találkozni, akik inspirálnak.” Jeroen egyszerre épít modell ügynökségét, fesztivál-étel üzletet, és ingatlanos vállalkozást.
Kovács Lilla
bútor webshop üzemeltető
Webshopot építeni nulláról szép kihívás. A Bútor1 csapatát az egyszerűség, nyíltság, innováció, hatékonyság és megbízhatóság jellemzi.

Akik kiemelten sokat tesznek közösségünkért

Szervezetek, melyeket nálunk elérhetsz

Contains.Code
Andovar
sparepartscatalog
Segula Technologies

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Havonta küldünk neked egy levelet az éppen aktuális programokról és híreinkről.

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál