VISSZA

VEGANUARY WORKSHOP KONKOLY NIKIVEL ? 01.17.

Sz√≥val, ha m√©g sajtot sem, akkor m√©gis mit esznek a veg√°nok? √Čs mi√©rt tŇĪnnek olyan agressz√≠vnek? K√ľl√∂nben is, rossz ember az, aki h√ļst eszik?

Mindegy, hogy √°llatbar√°t vagy, a √∂kol√°bnyomodat szeretn√©d cs√∂kkenteni, vagy √©ppen eg√©szs√©gesebben szeretn√©l √©tkezni, a n√∂v√©nyi √©trend egy szuper l√©p√©s lehet a j√≥ ir√°nyba. Azonban ahogy minden v√°lt√°sn√°l, a veg√°nn√° v√°l√°s sor√°n is √ľtk√∂zhet√ľnk neh√©zs√©gekbe.

Niki a saj√°t t√∂rt√©net√©n kereszt√ľl fogja elmes√©lni, ŇĎ mi√©rt d√∂nt√∂tt hat √©vvel ezelŇĎtt a veg√°n √©letm√≥d mellett, siker√©lm√©nyeit √©s neh√©zs√©geit egyar√°nt megosztva. Kigubancol n√©h√°ny gyakori k√©rd√©st is – k√∂zt√ľk a le√≠r√°s elej√©n szereplŇĎket – √©s megoszt rengeteg olyan hasznos tippet √©s seg√©deszk√∂zt, amivel k√∂nnyebb lesz elindulni a brokkolikkal szeg√©lyezett √∂sv√©nyen.

Ha szeretn√©l kevesebb h√ļst √©s tejterm√©ket fogyasztani, szemezel a veg√°ns√°ggal, vagy csak √©rdekelnek annak pozit√≠vumai, akkor janu√°r 17-√©n a KAPT√ĀRban a helyed, ahol egy 100%-ban elŇĎ√≠t√©letmentes workshoppal v√°runk.

Niki a Green Guide Budapest nevŇĪ, v√°rosi fenntarthat√≥s√°gi projekt alap√≠t√≥ja, illetve a vil√°g vezetŇĎ veg√°n √©s veget√°rianus v√©djegy-kibocs√°t√≥ szervezet√©nek, a V-Label-nek a munkat√°rsa.
A
Veganuary kamp√°ny az Egyes√ľlt Kir√°lys√°gb√≥l indult k√∂zel t√≠z √©ve, azzal a c√©llal, hogy min√©l sz√©lesebb r√©tegeknek mutathassa be, milyen m√≥dokon seg√≠ti a veganizmus bolyg√≥nkat √©s annak √∂sszes √©lŇĎl√©ny√©t, illetve hogy seg√≠ts√©get ny√ļjtson azoknak, akik egy h√≥napra kipr√≥b√°ln√°k ezt az √©letm√≥dot.

 
HOGYAN CSATLAKOZHATSZ, HA NEM VAGY KAPT√ĀR TAG M√ČG?
 
  • K√∂z√∂ss√©gi b√©rlet (egy h√≥napig j√∂hetsz a k√∂z√∂ss√©gi esem√©nyekre) 6900 Ft +√ĀFA
  • 1K K√∂z√∂ss√©gi B√©rlet (egy h√≥napig j√∂hetsz a k√∂z√∂ss√©gi esem√©nyekre + egy nap dolgozhatsz a KAPT√ĀRb√≥l) 8900 Ft +√ĀFA
  • Co-working b√©rleteinkrŇĎl ITT tal√°lsz t√∂bb inform√°ci√≥t.
  • Egy√©b k√∂z√∂ss√©gi esem√©nyeinkrŇĎl ITT tal√°lsz bŇĎvebb le√≠r√°st.
 
 

Tetszett? ...Akkor ne felejtsd el megosztani ūüôā