VISSZA

KAPTÁR arcok – Zsirka Gábor

Zsirka Gábor - KAPTÁRarcok - KAPTÁR coworking Budapest

Gábor 14 évig volt multikatona marketing és termékfejlesztés területen, benne egy öt éves bécsi kanyarral. Párjával néhány hónapja tértek haza két gyerekükkel, és mindannyian valami teljesen újba fogtak bele. Gábor ki akart szakadni a marketingből, és el szeretett volna mélyülni valamilyen jövőbe mutató témában. E két irány szerelemgyereke lett most a vállalkozása; főként fizetési rendszerekkel kapcsolatos tanácsadással foglalkozik, mobiltelefonos fizetés súlyponttal.

Legfontosabb élettapasztalat, mióta coworker lettél? 

Sokkal jobban lehet haladni meetingek nélkül 🙂

Mi zavart a leginkább az otthon dolgozásban? 

Jó, jó a Spotify, de ettől még nagy volt a csend, amit csak a szomszéd kutyus ugatása és a centrifuga zaja tört meg. Éppen a videokonferenciák alatt 🙂

Szerinted hogy lehet a leggyorsabban elrontani egy vállalkozást? 

Két hónapja alapítottam meg az első vállalkozásomat, eddig nem is gondolkodtam ezen, de szerintem senkinek nem lenne szabad legalább egy elnagyolt üzleti terv nélkül nekilendülni. A pénz legtöbbször nehezen jön magától, ami a vállalkozás elején hatványozottan igaz.

Miért választottad a KAPTÁRt?

Kellően zsizsgős és kellően csendes egyszerre. Stabilan gyors az internet és akár hétvégén is benézhetek. Külön plusz, hogy tesztek azért, hogy ne csak egymás mellett/mögött kalapáljuk a billentyűzetet.

Tetszett? ...Akkor ne felejtsd el megosztani 🙂