székhelyszolgáltatás

COACHING ÉS WORKSHOP HELYSZÍN

​​Workshopod résztvevői nálunk a megszokottól eltérő közegben vehetnek részt az általad fémjelzett programon vagy offsite munka keretében összpontosíthatnak egy-egy fontos cél elérésére. Coaching-szobáink ideális körülményeket biztosítanak a coach és ügyfele sikeres párbeszédéhez, közös munkájához is. Mindehhez mi professzionális irodai hátországot és cégre szabott kényelmi szolgáltatásokat biztosítunk.


Diszkrét

Megoldás bizalmas tárgyalásokhoz, coachingokhoz, interjúkhoz.

Produktív

A hétköznapi munkakörnyezettől különböző terek a kreatív gondolatokért és a hatékony munkáért.

Profi

Irodai hátország, teljes körű szolgáltatásokkal a HD projektortól a catering.

4SZEMKÖZT CSOMAG

WORKSHOP-HELYSZÍN

Jön a kép

Ezt a csomagtípust akkor ajánljuk, ha alkalmanként néhány órára vagy egy-egy „tömbösített” napra volna szükséged egy 2-3 fős coaching- vagy interjúszobára a város szívében.
Mindkét különszobánk hangszigetelt és elfüggönyözhető, mégis visszhangmentes és fényes. Tökéletes választás a bizalmas megbeszélésekhez, fontos találkozókhoz. Ha mindehhez szükséged lenne cateringre, a folyamatosan bővülő KAPTÁRökoszisztémának köszönhetően szinte bármilyen táplálkozási igényt ki tudunk elégíteni.
Mondd el nekünk a pontos igényeidet, és mi összeállítunk számotokra egy hosszútávra szóló egyedi KAPTÁR-csomagot!

KÉRJ EGYEDI AJÁNLATOT

KÉRJ EGYEDI AJÁNLATOT
Jön a kép

Workshopokban otthon vagyunk, illetve a workshopok otthon vannak nálunk: mind a kisebb (10-12 fős), mind a nagyobb (40+ fős) programok, képzések részére ideális különtermeket kínálunk, amelyek akár hétvégén is elérhetők. A robosztus wifivel ellátott tereinket úgy rendezzük be, ahogy az Nektek a leginkább megfelel, a foglaláshoz irodai alapcsomag is jár, a résztvevők számára pedig kedvezményes parkolási lehetőséget biztosítunk egy közeli parkolóházban. A workshopodhoz számtalan catering-lehetőség közül választhatsz. A folyamatosan bővülő KAPTÁRökoszisztémának köszönhetően igyekszünk kielégíteni minden táplálkozási igényt, legyen szó ételallergiáról, vega/vegán étrendről, vagy a kóser/halal előírások figyelembevételéről.

KÉRJ EGYEDI AJÁNLATOT

KÉRJ EGYEDI AJÁNLATOT
Kíváncsi vagy, hogyan tudjuk Nektek személyre – workshopra – szabni a KAPTÁRélményt? Kérünk, adj meg egy időpontot, amikor felhívhatunk, hogy részletesen megbeszéljük!

Íratkozz fel hírlevelünkre!

Havonta küldünk neked egy levelet az éppen aktuális programokról és híreinkről.

Köszönjük! Sikeres feliratkozás