székhelyszolgáltatás

RENDEZVÉNY KISVÁLLALKOZÁSOKNAK ÉS CSAPATOKNAK

A KAPTÁR az a rendezvényhelyszín Budapest központjában, ahol a civil szervezetek, a kis- és középvállalatok kitörhetnek a hétköznapi keretekből! Lehetünk számodra workshop vagy konferencia helyszín, csapatépítő vagy akár ügyféltalálkozó színhely, ami biztos, hogy egy friss és inspiráló közeget biztosítunk eseményednek. Ezt az élményt pedig professzionális irodai hátországgal és cégre szabott kényelmi szolgáltatásokkal tesszük teljessé.


Marketingérték

Reprezentatív környezet, amely méltó a cégedhez. Nálunk házigazdaként fogadhatod az üzletfeleidet, tárgyalópartnereidet.

Hatékonyság

Produktív közeg kivételes alkalmakra, amikor fontos, hogy a lehető legtöbbet hozzátok magatokból és az időből.

Professzionalizmus

Teljes körű szolgáltatások az irodai hátország biztosításától a cateringig. Beszállítói ökoszisztémánkkal igyekszünk teljesíteni az igényeidet.

PROFI TEREK KÉPZÉSEKHEZ, RENDEZVÉNYEKHEZ

Jön a kép

Ha úgy érzed, hogy az unásig ismert klubhelyiségeknél, az éttermi vagy szállodai különtermeknél az általad szervezett program többet érdemel, válaszd a KAPTÁRt, amely inspiráló környezetben nyújt professzionális szolgáltatásokat.
Hétvégén is elérhető, új rendezvényterünk, a KAPTÁR Happening akár 50 fős rendezvényeket is be tud fogadni. A robosztus wifivel ellátott teret úgy rendezzük be, ahogy az Nektek a leginkább megfelel, a résztvevőknek pedig kedvezményes parkolási lehetőséget biztosítunk egy közeli parkolóházban.

KÉRJ EGYEDI AJÁNLATOT

KÉRJ EGYEDI AJÁNLATOT
Kíváncsi vagy, hogyan változtatjuk KAPTÁRt a céged rendezvényterévé? Adj meg egy időpontot, amikor felhívhatunk, hogy elmondjuk személyesen!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Havonta küldünk neked egy levelet az éppen aktuális programokról és híreinkről.

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál