székhelyszolgáltatás

RENDEZVÉNY KISVÁLLALKOZÁSOKNAK ÉS CSAPATOKNAK

A KAPTÁR az a hely, ahol a civil szervezetek, a kis- és középvállalatok kitörhetnek a hétköznapi keretekből! A nálunk tartott rendezvénnyel a saját márkádat is építheted. Mindehhez mi professzionális irodai hátországot és cégre szabott kényelmi szolgáltatásokat biztosítunk.


Marketingérték

Reprezentatív környezet, amely méltó a cégedhez. Nálunk házigazdaként fogadhatod az üzletfeleidet, tárgyalópartnereidet.

Hatékonyság

Produktív közeg kivételes alkalmakra, amikor fontos, hogy a lehető legtöbbet hozzátok magatokból és az időből.

Professzionalizmus

Teljes körű szolgáltatások az irodai hátország biztosításától a cateringig. Beszállítói ökoszisztémánkkal igyekszünk teljesíteni az igényeidet.

PROFI TEREK KÉPZÉSEKHEZ, RENDEZVÉNYEKHEZ

Jön a kép

Ha úgy érzed, hogy az unásig ismert klubhelyiségeknél, az éttermi vagy szállodai különtermeknél az általad szervezett program többet érdemel, válaszd a KAPTÁRt, amely inspiráló környezetben nyújt professzionális szolgáltatásokat.
Hétvégén is elérhető, új rendezvényterünk, a KAPTÁR Happening akár 50 fős rendezvényeket is be tud fogadni. A robosztus wifivel ellátott teret úgy rendezzük be, ahogy az Nektek a leginkább megfelel, a résztvevőknek pedig kedvezményes parkolási lehetőséget biztosítunk egy közeli parkolóházban.

KÉRJ EGYEDI AJÁNLATOT

KÉRJ EGYEDI AJÁNLATOT
Kíváncsi vagy, hogyan változtatjuk KAPTÁRt a céged rendezvényterévé? Adj meg egy időpontot, amikor felhívhatunk, hogy elmondjuk személyesen!

Íratkozz fel hírlevelünkre!

Havonta küldünk neked egy levelet az éppen aktuális programokról és híreinkről.

Köszönjük! Sikeres feliratkozás