székhelyszolgáltatás

RENDEZVÉNY ÉS KÉPZÉS HELYSZÍN

Egy KAPTÁRbéli offsite vagy rendezvényhelyszín friss és inspiráló közeget biztosít a legnagyobb cégek képviselőinek, hogy kitűzött feladataikra fókuszálhassanak. Egy izgalmas workshop helyszín Budapest szívében, ahol egyre többen látják meg a sajtótájékoztató, ügyfélmegbeszélés és konferencia helyszín lehetőségét is. Mindehhez mi nemcsak professzionális irodai hátországot, hanem kedvezményes parkolási lehetőséget is biztosítunk.


Inspirálóan eredeti

A hétköznapi munkatértől különböző terek a kreatív, friss gondolatokért.

Központi helyen

A város szívében, közel mindenhez és mindenkihez.

Produktív

Profi irodai hátország és szolgáltatások a legnagyobb hatékonyságért.

PROFI TEREK KÉPZÉSEKHEZ, RENDEZVÉNYEKHEZ

Jön a kép

Ha úgy érzed, hogy az unásig ismert klubhelyiségeknél, az éttermi vagy szállodai különtermeknél az általad szervezett program többet érdemel, válaszd a KAPTÁRt, amely inspiráló környezetben nyújt professzionális szolgáltatásokat.
Hétvégén is elérhető, új rendezvényterünk, a KAPTÁR Happening akár 50 fős rendezvényeket is be tud fogadni. A robosztus wifivel ellátott teret úgy rendezzük be, ahogy az Nektek a leginkább megfelel, a résztvevőknek pedig kedvezményes parkolási lehetőséget biztosítunk egy közeli parkolóházban.

KÉRJ EGYEDI AJÁNLATOT

KÉRJ EGYEDI AJÁNLATOT
Kíváncsi vagy, hogyan járulhat hozzá a KAPTÁR a rendezvényed sikeréhez? Kérünk, adj meg egy időpontot, amikor felhívhatunk, és elmondhatjuk!”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Havonta küldünk neked egy levelet az éppen aktuális programokról és híreinkről.

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál