Egyedi Programokhoz

Minket azok választanak, akik egy szálloda vagy egy étterem különtermét nem érzik azonosnak önmagukkal, és különböznének versenytársaiktól. Fejezd ki magad te is a KAPTÁRral!

Egyedi programokhoz

Minket azok választanak, akik egy szálloda vagy egy étterem különtermét nem érzik azonosnak önmagukkal, és különböznének versenytársaiktól. Fejezd ki magad te is a KAPTÁRral!

Nézd meg magadnak rendezvény tereinket. Ha ide kattintasz, egyeztethetünk időpontot egy személyes körbemutatásra.

inspiráló

Könnyen megközelíthető

Minden út hozzánk vezet! A KAPTÁRt a város szívében alkottuk meg: kiválóan megközelíthetők vagyunk tömegközlekedéssel, vagy közeli parkolóházban autóval is, ráadásul ezt a környéket senkinek sem kell magyarázni.

meretek

S, M, L

A KAPTÁR egyszerre tud kicsi és nagy is lenni. Adtunk már helyet százfős előadásnak éppúgy, mint kiscsoportos aktivitásra épülő workshopnak, vagy bensőséges hangulatú klubbeszélgetésnek. Nálunk sokféle műfajú rendezvény otthon érezheti magát: biztosak vagyunk benne, hogy a Tiéd is!

egyedi kornyezet

Egyedi környezet

Tereinket átjárja a természetes fény, építészeti megoldásaink ötletesek és szerethetők, a rendszeres kiállításoknak köszönhetően pedig sosem mutatjuk kétszer ugyanazt az arcunkat.

KAPTÁR Classic rendezvénytér

vezetoi elvonulas
rendezvenyter
rendezvenyter

KAPTÁR Happening rendezvénytér


A nyitvatartási időn túli terek használata esetében – kizárólag a “túlórák” vonatkozásában – 20%-os kiegészítő díjat számolunk fel, hogy akkor is személyes segítőt tudjunk biztosítani Nektek, amikor a város többi rendezvényterére már kirakták a ‘zárva’ táblát.


Minden rendezvényhez tudunk biztosítani:

HD minőségű projektorokkal állunk rendelkezésre.

Igény esetén flipchartunkat is tudod használni.
A vendégek alapszintű hidratálásáról mindig gondoskodunk.
Többféle catering csomaggal állunk rendelkezésetekre, melyekről bővebb információt lejjebb találsz.

Nálunk többféle catering-csomag közül is választhatsz.

ALAP BEKÉSZÍTÉS

1.300Ft/fő
Kávé/tea, víz/szóda, sima/melegszendvics, gyümölcskosár

EXTRA BEKÉSZÍTÉS

2.700Ft/fő
Kávé/tea, víz/szóda, szendvics/melegszendvics, salátakülönlegességek, mártogatós krémek, hozzá friss zöldségek, gyümölcskosár

EBÉD

2.000Ft/fő
Leves, főétel, palacsinta

Rendezvényre

15.000Ft/csomag/10 fő
Sós és édes aprósütemény, 3 üveg bor

Amennyiben személyesen is megnéznéd a teret:

Ismerj meg minket, hadd ismerjünk meg Téged! Ha ide kattintasz, egyeztethetünk időpontot egy személyes találkozásra, bemutatkozásra.