székhelyszolgáltatás

MUNKAÁLLOMÁS NAGY SZERVEZETEKNEK

A KAPTÁR az a hely, ahol a nagyobb szervezetek és csapatok is kitörhetnek a hétköznapi keretekből, és offsite munka keretében összpontosíthatnak egy-egy fontos cél elérésére. Mindehhez mi professzionális irodai hátországot és cégre szabott kényelmi szolgáltatásokat biztosítunk.


Professzionális

Kompromisszumok nélküli és teljes körű irodai szolgáltatásokkal várunk.

Produktív

Inspiráló közeg, amelynek köszönhetően a lehető legtöbbet hozhatod ki az idődből.

Támogatja a márkaépítésed

Minőségi környezetet biztosítunk, amely méltó hozzád és a cégedhez.

SPRINT CSOMAG

Jön a kép

Ezt a csomagot akkor ajánljuk, ha 1-2 hétre volna szükségetek néhány munkaállomásra, ugyanakkor szívesen kihasználnátok azt a lehetőséget, hogy a hét 7 napján és a nap 24 órájában, azaz nonstop beléphettek a KAPTÁRba.
A nálunk töltött időhöz természetesen Skype-szoba hozzáférés és napi 1-1 óra tárgyalóhasználat is jár, ezen felül korlátlan kávé- és teafogyasztást biztosítunk a csapatnak.

KÉRJ EGYEDI AJÁNLATOT

KÉRJ EGYEDI AJÁNLATOT

MARATON CSOMAG

Vállalkozásodnak vagy teamednek akár több hónapra szóló irodahasználatot biztosítunk minden munkanapon, méghozzá Skype-szoba hozzáféréssel és heti több óra tárgyalóhasználattal.
A konkrét ajánlatot testre, azaz cégre szabjuk: mondd el nekünk a pontos igényeidet, és mi összeállítunk számotokra egy hosszútávra szóló egyedi KAPTÁR-csomagot!

KÉRJ EGYEDI AJÁNLATOT

KÉRJ EGYEDI AJÁNLATOT
Kíváncsi vagy, hogyan válhatna a KAPTÁR a Te céged hátországává is? Jelöld meg, mikor hívhatunk fel, és mi személyre – akarjuk mondani: cégre – szabjuk Neked a KAPTÁRélményt!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Havonta küldünk neked egy levelet az éppen aktuális programokról és híreinkről.

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál