🇭🇺
Marton Kati, az egyik új KAPTÁR-lakó stílustanácsadással és színtanácsadással foglalkozik. Kideríti, hogy szabad-e barnát és feketét viselned, vagy öregítenek-e ezek a színek.  Megnézi, hogy a pasztell vagy élénk árnyalatokban ragyog-e az arcod.

Nagyító alá teszem a ruhásszekrényed tartalmát és szelektálok.  Csak az marad, ami itt és most Téged fejez ki: illik a személyiségedhez, a munkádhoz és az életmódodhoz. Ideje végre megszabadulni a szalagavatós ruhától / ballagási öltönytől. Vérátömlesztést adok a stílusodnak, vagyis egy közös shopping-túrán együtt szerezzük be az új darabokat plázában vagy turkálóban.

🔸 Mi a legjobb része a munkádnak?
Amikor egy másodpercnyi döbbenet után látom, hogy kivirul az ügyfél arca és azt mondja: „ezt soha nem próbáltam volna fel magamtól, de így felvéve tetszik.

🔸 Legfontosabb élettapasztalat, mióta vállalkozó/szabadúszó lettél?
Hogy otthon macinaciban, a konyhában ülve nem lehet a stílusról hiteles blogbejegyzést írni.

🔸 Legviccesebb pillanat eddig a KAPTÁRban:
Az egyik szerdai közös ebéd volt, ahol csupa számomra ismeretlen Kaptár-arc vett részt és játékból megpróbáltuk kitalálni, hogy ki milyen tulajdonságokkal rendelkezik.  Én például nem is titkolhatnám, hogy naplót írok.

…..
🇬🇧
Kati Marton, a new KAPTÁR resident is a style and color advisor. She can tell you, if you can wear brown or black, or if these colors make you look old. She also finds out if pastel or vibrant colors will make you shine more.

I take a close look at your wardrobe and select what stays. Those that remain are only what express who you are here and what fits your personality and lifestyle. It’s time to get rid of your prom dress. I give your style a complete makeover. We go on a shopping tour and pick new pieces in malls and rummage tables.

🔸 What is the best part of your job?

When after a short second of shock, I see my client starting to smile brightly and hear her saying: „I would never have tried this, but now after putting it on, I like it.

🔸 What was the most important life lesson, after becoming self-employed?
That I can’t authentically write a blog article about style while sitting at home in sweatpants. :)
🔸 Your funniest moment at KAPTÁR:
The community lunch on Wednesday, where lots of – for me unknown – KAPTÁR faces joined and we played a game in which we had to find out what kind of characteristics the other one has. I, for example, couldn’t deny, that I write a diary.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Havonta küldünk neked egy levelet az éppen aktuális programokról és híreinkről.

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál