Cleaver egy kanadai webfejlesztő Torontóból. Szabadúszóként szeret különböző projekteken dolgozni kisebb-nagyobb csapatokkal és egy e-kereskedelmi vállalkozáson is dolgozik egy partnerével. Tavaly szinte 5 hónapot töltött Ázsiában. Mikor hazaért Kanadába, eldöntötte, hogy folytatja az utazást és így eljutott Montreálba, Barcelonába és most Budapestre  Azt mondták neki, hogy a magyar az egyik legnehezebben megtanulható nyelv a kínai után. Sikerült kicsit megtanulnia kínaiul, úgyhogy úgy gondolja, van remény, hogy a magyar is sikerül neki 

🔸 Mi volt a legfurcsább élményed a kapcsolatépítések során?

Volt egy thaiföldi megbeszélésem Chiang Mai-ban, ahol találkoztam egy férfival, aki abból próbált megélni, hogy órákat tartott embereknek arról, hogyan legyenek digitális nomádok. Barátságos volt… túlságosan is, és furcsa volt, hogy teljesen ignorálta a hölgy barátomat, aki mellettem állt. Kiderült, hogy ő valójában egy csaló és illegálisan dolgozik Thaiföldön, álnéven.

🔸 Mi teszi számodra a legizgalmasabbá az új kihívásokat?

Az, amit a legjobban élvezek, az az új dolgok tanulása. Bár az új kihívások sokszor sok nehézséggel járnak és stresszesek, ha van lehetőséged, tanulj és fejleszd a kézségeidet, mert az nagyon is jövedelmező lehet.

🔸 Mire vagy a legbüszkébb az életedben?

Az előző cégemnél én adhattam számos embernek az első munkáját, miután kijöttek az egyetemről vagy az első kanadai állásukat. Egy koreai sráccal még mindig tartom a kapcsolatot. Neki sikerült egy szép életet felépítenie a családjával Kanadában és utána az Egyesült Államokban is, ahol most is élnek.

🔸 Miért választottad a KAPTÁRt?

Akkor találtam rá a KAPTÁRra, mikor sétáltam a városban és egy helyet kerestem, ahol dolgozhatok. Jó érzésem volt a KAPTÁRral kapcsolatban, úgyhogy akkor és ott eldöntöttem, hogy ezt választom. Épphogy csatlakoztam, voltak programok az itt lévő csapattal, amibe bekapcsolódtam. Jó érzés hirtelen része lenni valaminek, mikor egyedül jössz egy új városba.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Havonta küldünk neked egy levelet az éppen aktuális programokról és híreinkről.

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál