Bemutatjuk Nektek Dalmát, szabadúszó grafikust és social media gurut, az eheti KAPTÁR arcunkat.

🇭🇺️ Jelenleg grafikusként és UX/UI designerként dolgozom, illetve social media marketerként tevékenykedek. Emellett indítottam egy projektet, a Get Your Brand Together-t, ahol workshopokat és konzultációkat tartok, hogy kezdő vállalkozóknak segíthessek a marketing stratégiájuk és az arculatuk felépítésében.

Az elmúlt években sokféle munkahelyen megfordultam, és sok mindent kipróbáltam, de valahogy sehol sem találtam a helyem. Fontos számomra az, hogy egy jó csapatban legyek, és hogy azt csináljam, ami boldoggá tesz. Ezt eddig mindig máshol kerestem, de aztán rájöttem, hogy egyszerűbb, ha megteremtem magamnak. Így lettem szabadúszó, és csöppentem bele a KAPTÁR közösségébe is.

🔸Legfontosabb élettapasztalat, mióta vállalkozó/szabadúszó lettél?

Csak olyan munkát vállaljak el, amit 100%-osan magaménak érzek. Ha egy kicsi kétely vagy rossz érzés is van bennem bármivel kapcsolatosan, akkor semmiképp se menjek bele, hiszen a kezdeti apróságból egy óriási probléma lehet később. Röviden: ha ez nem egy “HELL YES!“, akkor egy “FCK NO!“. :D

🔸 Mi a legizgalmasabb számodra az új kihívásokban?

Mondhatni keresem a kihívásokat, mert ezáltal tudok fejlődni és új dolgokat tanulni. Illetve ez az, amivel biztosítom, hogy izgalmasak legyenek a mindennapjaim. Számomra nagyon fontos, hogy folyamatosan legyen valami, amivel fenntartom az érdeklődésem, különben könnyen beleunok a monotonitásba.

🔸 Mi zavart a leginkább az otthon dolgozásban?

Elég szociális típus vagyok, ezért egy idő után már inkább demotiváló számomra otthon ülni egyedül, ráadásul a mozgáshiány miatt még fáradtabb is leszek. A Kaptár erre egy tökéletes megoldás volt számomra, hiszen tudok nyugodtan dolgozni, viszont ha mégis beszélgetni támad kedvem, akkor azt is megtehetem.

————————

🇬🇧  Currently, I work as a graphic and UX/UI designer and do social media marketing. Besides that, I started a project called Get Your Brand Together, where I lead workshops and give consulting, to help new companies building their marketing strategy and corporate design.

I had all kinds of jobs in the last years, and I tried many things, but somehow I couldn’t find myself anywhere. For me, it’s important to be in a great team and to do what makes me happy. And I’ve always been searching for that elsewhere, but then I realized, that it’s easier to create it myself. So I became a freelancer and got into the KAPTÁR community.

🔸 Your most important life experience, since you became a freelancer:

To only accept jobs, where I can 100% identify myself with. If I have just the slightest doubts or a weird feeling, then I shouldn’t take it, since small issues, in the beginning, can become huge problems later. So if it’s not a „HELL YES!“ then it’s a “FCK NO!“. :D

🔸 What’s most exciting about new challenges?

I could say that I’m searching for challenges because they make me develop and learn new things. And that’s how I keep my days exciting. For me, it’s very important to constantly have something that maintains my interest. Otherwise, I easily get bored by monotony.

🔸 What did you hate most about working at home?

I’m a very social person, so after a while, it’s pretty demotivating for me to be at home, all alone, plus the lack of movement makes me tired. KAPTÁR was a perfect solution for me. I can work relaxed, but when I’m in the mood for talking I can do that as well.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Havonta küldünk neked egy levelet az éppen aktuális programokról és híreinkről.

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál