Új szakasz kezdődött a KAPTÁR életében azzal, hogy hazai üzlettárs érkezett a brandtulajdonos magyar cégbe.

Dercsényi György a pénzügyi szektorban eltöltött 20 év után csatlakozott magánbefektetőként és társként a start-up vállalkozáshoz, amely immár nemcsak a Forbes nemzetközi kiadásának tavalyi szavazásán a világ 5. legjobb közösségi irodájának választott KAPTÁR Classicot, hanem a KAPTÁR Happening nevű rendezvényteret is üzemelteti a pesti belvárosban.
A befektetéssel újabb KAPTÁR közösségi irodák megnyitását készíti elő az immár Pekár Dóra, Levendel Áron, Gyurkovics Tamás és Dercsényi György tulajdonosi összetételű KAPTÁR menedzsment.

🔸 A pénzügyi szektorban eltöltött évek után milyenek voltak az első benyomásaid a KAPTÁR mindennapjairól?

D. Gy.: A KAPTÁR ötvözi a családias hangulatot a nagy szervezetekre jellemző professzionalitással. Amikor először beléptem az irodába, úgy éreztem, itt egy hatalmas baráti társaság dolgozik. A kulisszák mögé pillantva azonban hamar kiderült, hogy a kivételes atmoszférát egy nagyon elkötelezett, vidám és profi csapat munkája alapozza meg.

🔸 Mit gondolsz, milyen értékeket képvisel a KAPTÁR, mint közösségi iroda az itt dolgozók életében?

D. Gy.: A legfontosabb értéknek a közösséget és az inspiráló légkört tartom. Fantasztikus látni, hogy ennyi önálló, kreatív és jókedvű szabadúszó, vállalkozó dolgozik nagy szervezetekre jellemző irodai infrastruktúrát használva, de a közösségi ebéden egymással jókedvűen beszélgetve.

🔸 Mire alapoztad a döntésed, mikor úgy határoztál, hogy befektetőként csatlakozol a csapathoz?

D. Gy.: A vállakozás legfontosabb értékének az erősen kötődő ügyfélkört és a csapat birtokában lévő know-how-t tartom. Emellett természetesen komoly szerepet játszott a döntésemben, hogy a cég pénzügyei stabilak. A KAPTÁR esetében egy pozitív cash-flow-val működő, nyereséges válallkozásról van szó, amelynek minden adottság rendelkezésére áll a további dinamikus fejlődéshez.

🔸 Mostanra milyen gyakran kell elmagyaráznod a “coworking” fogalmát? :)

D. Gy.: Ritkábban, mint gondoltam. Nagyon sok barátom nemhogy a coworking fogalmát, de a KAPTÁR-t is tőlem függetlenül ismeri! Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy a szolgáltatásaink még mindig újdonságnak számítanak a piacon és nem csak a KAPTÁR brand-et, hanem a coworking iroda szabadúszók, vállalkozások és nagyvállalatok számára biztosított lehetőségeit is népszerűsítenünk kell.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Havonta küldünk neked egy levelet az éppen aktuális programokról és híreinkről.

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál