ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A jelen Nyilatkozat célja, hogy rögzítse az KAPTÁR irodák Kſt. (székhely: 1065 Budapest, Révay köz 4., cégjegyzékszám: 01-09-967198, nyilvántartó hatóság: Fővárosi Bíróság mint cégbíróság, adószám: 23473861-2-42) által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket.

Cégünk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy adatkezelése során az Ön érdekében az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Info.tv.), illetve az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény és az egyéb hatályos adatkezeléssel kapcsolatos jogszabályoknak megfelelően, az adatkezeléshez kapcsolódó fontosabb nemzetközi ajánlásokat is figyelembe véve járjon el.

Ezúton tájékoztatjuk a látogatóinkat, hogy www.kaptarbudapest.hu, illetve www.kaptarcoworking.hu weboldalakon hírlevelekre történő feliratkozással Ön hozzájárul ahhoz, hogy a KAPTÁR irodák Kſt. hírlevelet küldjön Önnek, és az Ön által ehhez megadott e-mail címét és nevét nyilvántartsa, kezelje, illetve 3. személynek mint technikai közreműködőnek az adatfeldolgozás során – a jogszabályi előírások betartása mellett – átadja. A hírlevélben – annak típusától függően – heti vagy havi rendszerességgel kap tájékoztatást az új szolgáltatásainkról, akcióinkról, programokról és hasznos információkról. A hírlevelek reklámüzeneteket tartalmazhatnak.

Levendel Áron ügyvezető,
KAPTÁR irodák Kſt.

2015. szeptember 11.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Havonta küldünk neked egy levelet az éppen aktuális programokról és híreinkről.

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál